13 Nisan Survivor SMS oylama sırası! Bu akşam Survivor'da kim elendi?

Survivor SMS oylama sıralaması bu akşam belli oldu. 13 Nisan akşamı yeni bölümü ekrana gelen Survivor 2021'de son hafta eleme potasına giren Hanzade ve Aleyna'dan sonra bu akşam son eleme adayı da belli oldu. Peki Survivor kim elendi sorusunun yanıtı açıklandı mı?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve 13 Nisan akşamı yeni bölümü ekrana gelen Survivor 2021'de eleme adayları bir bir potaya girdi. Hanzade ve Aleyna'dan sonra bu akşam bir eleme adayı daha belli oldu. Peki Survivor'da bu akşam kim elendi?

SURVİVOR KİM ELENDİ 13 NİSAN 2021

Tv8 ekranlarının mücadelesi bol yarışma programı Survivor'da yine birbirinden rekabetçi dokunulmazlık oyunları oynandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kozlarını paylaşan ünlüler ve gönüllüler arasından kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı içerisinden çıkan ilk eleme adayı Aleyna Çalışkan oldu. Daha sonra ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. İkinci dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımından Hanzade potaya giden ikinci isim oldu.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı içerisinden çıkan ilk eleme adayı Aleyna Çalışkan oldu. Daha sonra ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. İkinci dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımından Hanzade potaya giden ikinci isim oldu. Gönüllüler takımının SMS birincisi olan Aleyna Kalaycıoğlu Dora'nın ismini söyledi. Böylece son eleme adayı Dora oldu.

Survivor'da bu hafta SMS birincisi olan isim gönüllüler takımından Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Bu hafta Survivor'da elenen isim Hanzade oldu. Hanzade Survivor'a veda etti...

13 Nisan Survivor SMS oylama sırası! Bu akşam Survivor'da kim elendi? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 survivor eleme survivor kim elendi 13 nisan survivor eleme adayları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.