13 Nisan 2021 Ankara iftar saati! İftara kaç saat kaldı? 2021 iftar saati geri sayım sayacı

13 Nisan 2021 Ankara iftar saati kaçta okunacak? Diyanet tarafından 2021 Ankara Ramazan imsakiyesi açıklandı. Salı gününde oruçlarını açacak olan Ankaralı vatandaşlar 13 Nisan iftar saati sorgulamasına başladı. İşte 2021 Ankara iftar saati geri sayım sayacı…

2021 Ramazan ayı süresince Ankara iftar saati ve sahur vaktini merak eden vatandaşlar Ramazan imsakiyesini takip etmeye devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan 2021 Ramazan imsakiyesi doğrultusunda 13 Nisan Ankara iftar saati ve 14 Nisan Ankara sahur vakti merak içerisinde araştırılıyor. Peki, 13 Nisan Ankara’da iftara ne kadar, kaç saat kaldı?

ANKARA 2021 RAMAZAN İMSAKİYESİ

Güneş’in her ilde farklı saatlerde doğup batması nedeniyle iftar ve imsak vakitleri illere göre farklılık gösteriyor. Oruç tutacak olan vatandaşlar için 13 Nisan 2021 Salı Ankara iftar saati 19.31; Ramazan’ın 2. günü oruç tutacaklar için de 14 Nisan 2021 Çarşamba Ankara sahur vakti 04.36’dır.

13 NİSAN 2021 ANKARA'DA İFTARA KAÇ SAAT KALDI?

19.31
04.36

İslam dünyası için kutsal sayılan ramazan ayında, dünyanın farklı bölgelerindeki Müslümanlar kendi coğrafyalarında ibadetlerini yerine getirmeye devam ederken, oruç tutma süreleri de farklılık gösteriyor.

Dünyada Kuzey Yarımküre'de ilkbahar, Güney Yarımküre'de ise sonbahar mevsiminin yaşandığı günlere denk gelen bu ramazan ayında oruç tutma süreleri, kuzeyden güneye azalan gün ışığı sürelerine bağlı olarak, güneydeki yerleşimlerden kuzeydeki yerleşimlere gidildikçe artıyor.

13 Nisan 2021 Ankara iftar saati! İftara kaç saat kaldı? 2021 iftar saati geri sayım sayacı ile ilgili etiketler Ankara iftar saati sahur vakti iftar saati geri sayım sayacı
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.