13 Mayıs bayram haftası hangi diziler yayınlanmayacak? Camdaki Kız 6. bölüm ne zaman?

13 Mayıs Perşembe günü başlayacak olan bayram haftasında hangi dizilerinden yeni bölümlerinin yayınlanmayacağı belli oldu. Perşembe akşamlarının dikkat çeken dizilerinden Camdaki Kız 6. yeni bölümü ise merak konusu oldu. Camdaki Kız 6. bölüm ne zaman?

11 ayın sultanı Ramazan ayının sonları yaklaşırken Ramazan Bayramı’nın ilk günü ise 13 Mayıs Perşembe gününe denk geliyor. Tam kapanma döneminde bazı kısıtlamalar gelirken özellikle dizi sektörünü vuran bu salgın sonrasında bazı dizilerinde bayram haftasında yayınlanmayacağı şimdiden belli oldu.

13 MAYIS BAYRAM HAFTASINDA HANGİ DİZİLER YAYINLANMAYACAK?

13 Mayıs Perşembe gününden itibaren bayram haftasında bazı dizilerin yayınlanmayacağı açıklandı. Bunlar arasında Perşembe akşamlarına damga vuran ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi oldu.

13 Mayıs bayram haftası hangi diziler yayınlanmayacak? Camdaki Kız 6. bölüm ne zaman?

İşte bayram haftasında yayınlanmayacak diğer diziler:

Anneler – TRT 1
Akrep – Star TV
Arka Sokaklar – Kanal D
Bir Zamanlar Kıbrıs – TRT 1
Camdaki Kız – Kanal D
Masumiyet – FOX
Menajerimi Ara – Star TV

CAMDAKİ KIZ 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Camdaki Kız dizisinin 6. yeni bölümü 13 Mayıs Perşembe akşamında yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölümü bayramdan sonraki gelecek hafta 20 Mayıs akşamında izleyenlerle buluşacak.

CAMDAKİ KIZ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Nalan, Feride’nin tepkilerinden çekindiğinden dolayı annesine gerçeklerden bahsedemez. Basına sızan fotoğraflar sonrasında krizi bir türlü atlatamayan Koroğlu Ailesi, Nalan’ın son anda yüzükleri atması ile bir çıkmazın eşiğine gelir. Bu ani kararın hemen akabinde olan biteni kameralardan izleyen Muzo’da her şeyin farkına varmıştır.

13 Mayıs bayram haftası hangi diziler yayınlanmayacak? Camdaki Kız 6. bölüm ne zaman? - Resim : 2

Feride’de Sedat’ın Cana’ya aldığı bilekliği henüz bilmediğinden Nalan’ı zorla ayrılık kararından döndürme gayreti içerisindedir. Nalan büyük bir aşk acısı yaşamaya devam ederken neyin gerçek neyin yalan olduğunu anlamaya çalışmaktadır.

Nalan’ın yüzüğü atmasının ardından Koroğlu Malikanesi adeta yangın yerine dönmüştür. Rafet sonunda daha fazla dayanamayarak Sedat’ı evlatlıktan reddedeceğini söyler. Bu Sedat için bardağı taşıran son hamle olacaktır. Ve Sedat sonunda evi terk eder. Ama bu öfke, ona pahalıya mal olacak ve geçireceği kaza hayatını bir anda alt üst edecektir.

13 Mayıs bayram haftası hangi diziler yayınlanmayacak? Camdaki Kız 6. bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.