13 Mart evde bakım maaşı yatan iller! Hasta bakım maaşı 24 ilde yatırıldı

13 Mart evde bakım maaşı yatan iller! Gelen son haberlere göre, evde bakım maaşları mart ayında 24 ilde yatırıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın önemli çalışmaları arasında bulunan evde bakım maaşının, hangi illerde yatırıldığı ise merak konusu. İşte 13 Mart evde bakım maaşı yatan iller!

13 Mart evde bakım maaşı yatan iller! En son yapılan zam ile evde bakım maaşı, bin 384 liradan, bin 457 liraya çıktı. Evde bakım maaşları, şehirlere göre farklı günlerde hesaplara yatırılmaktadır. Mart ayında ise son gelen haberlere göre, evde bakım maaşları 24 ilde yatırıldı.

1- Kırşehir 2- Tokat 3- Kırklareli
4- Aksaray 5- Samsun 6- Hatay
7- Sakarya 8- Diyarbakır 9- Osmaniye
10- Antalya 11- Afyonkarahisar 12- Kırıkkale
13- Isparta 14- Kars 15- Erzurum
16- İzmir 17- Zonguldak 18- Ankara
19- Balıkesir 20- İstanbul 21- Mersin
22- Ordu 23- Uşak 24- Konya

SMS İLE EVDE BAKIM AYLIĞI SORGULAMA

Evde bakım aylığı alanlar sorgulama yapmak için telefonlarının SMS özelliğini kullanabilir. Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne "BAKIYE" yazıp, 4747’e SMS atarak bakiye takibi yapabilirler. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA

Aylık alanlar ister sms isterseniz e Devlet sistemi üzerinden evde bakım maaşı sorgulaması yapabiliyor. Devlet dairelerinde yapılan pek çok işlemi online olarak gerçekleştirmemizi sağlayan e Devlet’in “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” sayfasından evde bakım aylığı sorgulanabiliyor.Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyor.

 

13 Mart evde bakım maaşı yatan iller! Hasta bakım maaşı 24 ilde yatırıldı ile ilgili etiketler Evde bakım maaşı 13 Mart maaş sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.