13 Kasım Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

Sayısal Loto çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Bu akşam saat 21:30'da yapılacak olan ve Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanacak Çılgın Sayısal Loto 13 Kasım çekilişi öncesi büyük ikramiye de merak konusu oldu. Peki Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

Çılgın Sayısal Loto 13 Kasım sonuçları belli oluyor. Haftanın 3 günü yapılan çekilişle kazananların belirlendiği Sayısal Loto'da bu akşam büyük ikramiye 87.078.403 TL'dir. Hem bayilerden hem online olarak oynanabilen Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu?

Zengin olma hayali ile şans oyunlarına yönelen milyonlarca vatandaşın haftanın 3 günü oynadığı Çılgın Sayısal loto kazandırdığı ikramiyeler ile göz dolduruyor. Umutlarını Sayısal Loto'ya bağlayan talihli adayları da çekiliş saati öncesi kuponlarını da doldurmaya devam ediyor. Peki 13 Kasım 2021 Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı?

13 KASIM SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bu akşam saat 21:30'da yapılacak Sayısal Loto sonuçları ve kazandıran numaralar açıklandığında haberimizdeki yerini alacaktır.

SAYISAL LOTO SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

13 Kasım Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 13 kasım sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.