13 Haziran Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Çılgın Sayısal Loto Sonuç Sorgulama Ekranı...

Sayısal Loto sonuç sorgulama Ekranı Haberimizde. 13 Haziran Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı sorusu merak ediliyor. Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana gelen ve Noter Huzurunda yapılan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ile birlikte ikramiyeler de sahiplerini buluyor. Peki Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

Çılgın Sayısal Loto sonuçları Haberimizde. 13 Haziran 2022 Pazartesi Sayısal Loto haftanın ilk çekiliş gününde ikramiyeler Dağıtılmayı bekliyor. Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığında yapılan ve noter huzurunda Yapılan çekiliş saat 21:30'da yapılacak.

Şans oyunu Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam yapılıyor. Zengin olma hayali kuran her vatandaşın doldurduğu kuponları kontrol ettiği Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı da merakla araştırılmaya devam ediyor. Kuponlarında kazandıran numaralara yer veren talihliler için sonuç sorgulama ekranına haberimizde yer verdik.

Kazandıran numaralar; 2-3-25-57-60-86 Joker-45 SüperStar-6 oldu.

SAYISAL LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI TIKLAYINIZ

13 Haziran Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Çılgın Sayısal Loto Sonuç Sorgulama Ekranı... ile ilgili etiketler sayısal loto sonuçları sonuç sorgulama ekranı çılgın sayısal loto sonuç sorgula
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.