13 Haziran Nisa Survivor'a Veda mı Edecek? Sağlık durumu nasıl?

13 Haziran Nisa Survivor'a Veda mı Edecek?! TV 8 ekranlarında yayınlanan fenomen program Survivor, bu akşam yayınlanan bölümüyle heyecanlı anlara sahne oldu. Survivor Nisa parkurdan düşerek yürekleri ağza getirdi. Survivor 106.bölümde Nisa Sakatlandı. Peki Nisa survivor'a veda mı edecek? Sağlık durumu nasıl? Öte yandan Elif de aynı bölümde sakatlandı. İlk açıklama geldi.Detaylar haberimizde...

13 Haziran Nisa Survivor'a Veda mı Edecek? Survivor 106.bölüm heyecanlı ve üzücü anlara sahne oldu. Survivor Nisa, 3 metrelkik parkurdan düşerek sakatlanırken elif havuza doğru atlatığı esnada boynundan sakatlandı. TV 8 ekranlarında yayınlanan ve fenomen program Survivor izleyicisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Peki Survivor Nisa veda mı edecek? Sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...


SURVİVOR NİSA VEDA MI EDECEK?

Dokunulmazlık oyununun oynanacağı parkurda Mavi takım yarışmacısı Elif, parkurdaki havuza atladığı sırada büyük bir talihsizlik yaşadı.Boynundan rahatsızlanan Survivor Elif, parkurdaki ambulans ile hastaneye götürüldü.Elif'in sağlık durumu ve yarışmaya devam edip edemeyeceği yarın (Cumartesi) yayınlanacak bölümde belli olacak.

SURVİVOR NİSA'NIN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Aynı parkurda mücadele eden Nisa'nın da çok büyük bir talihsizliğin kıyısından geçtiği görülüyor.Nisa'nın parkuru tırmandığı sırada kontrolü kaybettiği görülüyor.Kontrolünü kaybetmesine bağlı olarak aşağıya düşen Nisa, yaklaşık 3 metrelik platformdan bir anda yere çakıldı.

Nisa'nın sağlık durumu ve yarışmaya devam edip edemeyeceği yarın (Cumartesi) yayınlanacak bölümde belli olacak.

 

 

13 Haziran Nisa Survivor'a Veda mı Edecek? Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Survivor 13 Haziran nisa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.