13 Eylül Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye ne kadar?

Çılgın Sayısal Loto 13 Eylül çekiliş sonuçları açıklanıyor. Haftanın 3 günü yapılan ve Milli Piyango Tv'de canlı olarak yayınlanan Sayısal Loto çekilişi için heyecan devam ediyor. Bayilerden ve online olarak oynanan Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesi ile göz dolduruyor. 13 Eylül 2021 Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -9-12-20-25-41-89- ve joker:76 oldu.

Sayısal Loto 13 Eylül çekilişi için talihlilerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Büyük ikramiyenin 211 milyon TL'ye ulaştığı şans oyununda rekorlar bitmiyor. MPİ ve Sisal Şans ortak yapımında çekilişi yapılan Çılgın Sayısal Loto binlerce vatandaşın zengin olma hayaliyle oynadığı bir oyundur. Online olarak da kupon yapılabilen Sayısal Loto 13 Eylül çekiliş sonuçları açıklandı mı?

13 SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bu akşam saat 21:30'da itibaren sonuçların açıklanacağı Sayısal Loto çekilişi, kazandıran numaralar açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak.

13 Eylül 2021 Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -9-12-20-25-41-89- ve joker:76 oldu.

Milli Piyango'da yeni dönem! Çılgın Sayısal Loto geliyor, büyük ikramiye  ise...

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle: Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

13 Eylül Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 13 eylül sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.