13 Aralık Masterchef kim elendi? Bugün kim gitti?

13 Aralık Masterchef kim elendi? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Masterchef Türkiye, bu akşam eleme heyecanı yaşıyor. Güzide, Rıfat ve Alican'ın eleme potasında yer aldığı akşamda kimin veda edeceği merak ediliyor. Bugün kim elendi? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte 13 Aralık Masterchef kim elendi? Bugün kim gitti? Merak edilen detaylar haberimizde...

13 Aralık Masterchef kim elendi? Güzide, Rıfat ve Alican'ın eleme potasında yer aldığı akşamda kimin veda edeceği merak ediliyor. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Masterchef Türkiye, bu akşam eleme heyecanı yaşıyor. Bugün kim elendi? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte 13 Aralık Masterchef kim elendi? Bugün kim gitti? Merak edilen detaylar haberimizde...

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yarışmanın 13 Aralık Cuma günü yayınlanan bölümünde haftanın son eleme adayını belirlemek üzere dokunulmazlık oyunu oynandı. Çekimleri Konya’da gerçekleştirilen bölümde Konya’nın manevi havası ekranlara yansıdı. Menüde Tutmaç Çorbası, Şiş Kebabı, Marul Salatası, Hassaten Lokma, Badem Tatlısı ve Gül Şerbeti vardı. Yarışma şu anda hala devam ediyor. Dokunulmazlığı kazanan belli olduktan sonra haberimize eklenecektir.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Güzide, Batuhan ve Rıfat arasından Tournedos Alla Rossini'yi en iyi yapan isim Batuhan oldu. Güzide ve Rıfat'tan en Danilo Şef'e en yakın tabağı Güzide yaparken Rıfat elenen isim oldu.

13 Aralık Masterchef kim elendi? Bugün kim gitti? ile ilgili etiketler MasterChef TV8 eleme Bugün jüri Yarışma
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.