126 milyon euroluk transfer ilk maçta sakatlandı!

Atletico Madrid'in 126 milyon euroya transfer rekoru kırarak aldığı 19 yaşındaki Portekizli Joao Felix, ilk hazırlık maçında sakatlandı.

Atletico Madrid'in sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Numancia ile yaptığı hazırlık maçında ilk 11 başlayan Joao Felix, maçın 27. dakikasında sakatlandı ve sonrasında devam edemedi 30. dakikada oyundan çıktı. İlk 25 dakikada orta saha ile hücumun bağlantısını sağlayarak iyi bir 10 numara performansı veren Felix gelecek için umut verdi.

Hazırlık maçında Numancia'yı 3-0 yenen Atletico Madrid, hazırlıklarına 24 Temmuzda başlayacak olan Uluslararası Şampiyonlar Kupasında devam edecek ve ilk olarak Guadalajara Chivas ile karşılaşacak.

126 milyon euroluk transfer ilk maçta sakatlandı! ile ilgili etiketler Real Madrid Benfica
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.