125 yıllık Rebul'a Japon ortak!

Tam 125 yıllık geçmişi bulunan ve kolonyaları ile tanınan Rebul Holding'e Japon ortak geldi. Japon Rohto Pharmaceutical şirketinin Rebul'a ortak olması için Rekabet Kurumu'ndan da izin çıktı.

Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre, 1895 yılından bu yana hizmet veren kolonya, duş jelleri ve seyahat setleri satışı yapan Rebul firmasına Japon ortak geldi.

Rebul Holding A.Ş.'nin ortaklıkla ilgili Rekabet Kurumu'na yaptığı başvuru sonuçlandı.

Rebul Holding'in ortakları arasında Kerim Müderrisoğlu, Kamil Korel Bingöl ve Nüket Filiba bulunuyordu.

Şirketin paylarının belli bir kısmı sermaye artırımı yoluyla Japonya merkezli Rohto Pharmaceutical Co Ltd.'ye devredildi. Böylece Rebul Holding'de yönetim tek kontrolden çıkıp ortak kontrole geçti.

Rekabet Kurumu'ndan izne ilişkin şu açıklama yapıldı:

Kerim Müderrisoğlu, Kamil Korel Bingöl ve Nüket Filiba’nın hisselerine sahip oldukları Rebul Holding A.Ş.'nin sermayesinin belli bir kısmını temsil eden payların sermaye artırımı yolu ile Rohto Pharmaceutical Co Ltd. tarafından devralınmasına ve böylelikle Rebul Holding A.Ş.'nin tek kontrolden ortak kontrole geçirilmesine izin verildi.

125 yıllık Rebul'a Japon ortak! ile ilgili etiketler Rekabet Kurumu japon ortak rebul holding kolonya duş jeli tatil seti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.