Bakan Koca'dan 120 bin dolarlık muza "sağlıklı" gönderme

Dünyanın dört bir yanında gündem olan Maurizio Cattelan'ın duvara bantlanmış muz eserine Sağlık Bakanı Koca'dan güzel gönderme.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan'ın koli bandıyla duvara bantlanmış muzdan oluşan ve 120 bin dolara satılan eserinden esinlenerek bir paylaşımda bulundu.

Bakan Koca'dan 120 bin dolarlık muza "sağlıklı" gönderme

Bakan Koca, İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan'ın koli bandıyla duvara bantlanmış muzdan oluşan ve 120 bin dolara satılan 'Komedi' isimli eserinden esinlenerek Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Bakan Koca'nın, bantlanmış kalp görselini, "Bazı şeyleri satın alamazsınız; Sevgi gibi, sağlık gibi... Sevdiklerinizle sağlıklı günler dilerim." ifadeleri ile paylaştı.

Bakan Koca'dan 120 bin dolarlık muza "sağlıklı" gönderme - Resim : 2

Bakan Koca'dan 120 bin dolarlık muza "sağlıklı" gönderme ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı muz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.