12 yaşındaki çocuk kardeşini öldürdü

Adana'da 12 yaşındaki bir çocuk babasına ait tüfekle kazara kardeşini vurdu. Ağır yaralanan 8 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ağabeyin tüfeği omzuna astığı ve dengesini kaybederek düşünce tüfeğin ateş aldığı iddia edildi.

İddiaya göre, ilçeye bağlı Bucak Mahallesi'nde babasına ait av tüfeğiyle kuş avlamak isteyen 12 yaşındaki S.Ç, ayağının kayması üzerine yere düştü. Bu esnada S.Ç'nin omuzunda asılı olan tüfek ateş aldı. Saçmaların isabet ettiği 8 yaşındaki kardeşi E.Ç. ağır yaralandı.

Özel bir araçla Kozan Devlet Hastanesine kaldırılan E.Ç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tüfeğe jandarma ekipleri tarafından el konulurken, aile ve 12 yaşındaki S.Ç. hakkında 18 yaşından küçük olması sebebiyle 'suça sürüklenen çocuk' sıfatıyla adli tahkikat başlatıldı. Jandarma ekipleri soruşturmayı sürdürüyor.

12 yaşındaki çocuk kardeşini öldürdü ile ilgili etiketler Adana tüfek Çocuk kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.