12 yaşındaki çocuğa tecavüzü kaydetti!

Amerika'da yaşanan olayda sapık kadının yaptıkları kan dondurdu. 12 yaşındaki çocuğa cinsel ilişki eyleminin nasıl yapılacağını öğreten kadın, ardından arkadaşı tecavüz ederken filme aldı ve görüntüleri yaydı.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Montada'daki Great Falls'taki evinin bodrum katında hazırladığı odada sapık düşüncülerini hayata geçiren 43 yaşındaki Kimberly Ann Cooke'un yaptıkları dehşete düşürdü.

Adı açıklanmayan 12 yaşındaki çocuğa önce sosis kullanarak nasıl oral seks yapılacağını öğrettiği anın görüntülerini kaydeden iğrenç kadın, ardından arkadaşının küçük çocuğa tecavüz etmesine izin verip o anları da kaydetti.

Yaşadığı cinsel taciz nedeniyle büyük bir travma yaşayan küçük çocuk intihara kalkıştı ve ölmek istedi. Olay ise Ağustos 2018'de annesinin çocuğun elindeki telefondaki görüntüleri fark etmesiyle ortaya çıktı. Coke, aynı ay içerisinde yakalanarak tutuklandı.

12 yaşındaki çocuğa tecavüzü kaydetti!

Soruşturmayı derinleştiren polis, tecavüzcü olarak tanımladığı Josh Rowland'a ait bir telefonda iğrenç görüntüleri tespit etti. Küçük kız, annesine Rowland tarafından defalarca tecavüze uğradığını söylemişti.

Milyoner ve karısı ile dairesinde buluştuMilyoner ve karısı ile dairesinde buluştu
Kimberly Ann Cooke ve Josh Rowland'un karar duruşmasında 20'şer yıl hapis cezası alması bekleniyor.

12 yaşındaki çocuğa tecavüzü kaydetti! ile ilgili etiketler cinsel taciz cinsel istismar cinsel saldırı Tecavüz Çocuk video kamera kayıt
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.