12 yaşındaki çocuğa tecavüz etmiş ve tutuklanmıştı! Sinan Sardoğan hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 64 yaşındaki Arife Gökçe'nin kaybolması gündeme gelmişti. Olayın baş şüphelisi olan ve yaşlı kadınlara cinsel içerikli taciz mesajları atan Sinan Sardoğan, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklanmıştı. Sardoğan'ın tutuklanmasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 64 yaşındaki Arife Gökçe'nin kaybolma olayı gündeme geldi. Yakınları Arife Gökçe'nin bulunabilmesi için programa başvurdu. Olayın baş şüphelisi olan Sinan Sardoğan'ın Arife Gökçe dahil birçok yaşlı kadına cinsel içerikli taciz mesajları attığı otaya çıktı. Canlı yayına telefonla bağlanan izleyiciler Sinan'ın kendilerine yaşattığı kötü anları anlattı. Müge Anlı'da ''Bacaklarıma bakma, senin beynini yararım'' diyerek Sinan Sardoğan'a tepki göstermişti. Sinan Sardoğan'ın 12 yaşındaki bir çocuğa tecavüz ettiği ortaya çıktı ve tutuklandı. "Sapık Sinan Sardoğan" etiketiyle sosyal medyada tepkilerin odağında olan isimle ilgili flaş gelişmeler gündeme bomba gibi düştü. Sinan'ın tutklanmasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. 

12 yaşındaki çocuğa tecavüz etmiş ve tutuklanmıştı! Sinan Sardoğan hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Sabah'ın haberine göre Sinan Sardoğan'ın tutuklanmasına neden olay 2018'de gerçekleşti! O zaman 12 yaşında olan Suriye uyruklu A.A, Sinan Sardoğan tarafından 'fiili livata' suretiyle tecavüze uğradı. Olayın Avcılar'ın Firüzköy ilçesinde olduğu ifade edildi.

TECAVÜZCÜSÜNÜ TELEVİZYONDA GÖRÜP İHBAR ETTİ!

2006 doğumlu kız çocuğu, Müge Anlı'nın programında gördüğü tecavüzcüsünü ağlayarak ihbar etti. Arife Gökçe'nin öldürülmesiyle ilgili de baş şüpheli olan Sinan Sardoğan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Sapık adamın o dönem 12 yaşındaki A.A'ya 'fiili livata' yoluyla tecavüz ettiği bildirildi.

Şimdilerde 17 yaşında olan kız olayı Emniyet'e bildirdi. Müge Anlı, program devam ederken Sinan Sardoğan'ın bacaklarına baktığını görmüş ve 'Bacaklarıma bakma senin kafanı kırarım' diyerek tepki göstermişti.

ARİFE GÖKÇE'YE NE OLDU? 

Hakkında 23 adli işlem olan Sinan Sardoğan, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı. Yaşlı kadınlara taciz mesajları attığını kabul eden sapık adam pişman olduğunu dile getirdi. Sinan Sardoğan ayrıca Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla ilgili bilgisinin olmadığını ve yaşlı kadının nerede olduğunu bilmediğini ifade etti.

12 yaşındaki çocuğa tecavüz etmiş ve tutuklanmıştı! Sinan Sardoğan hakkında yeni detaylar ortaya çıktı ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert Sinan Sardoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.