12 yaş küçük sevgiliye iğrenç şantaj

İstanbul Ümraniye'de yaşayan Z.D. adlı kadın sosyal medyada tanışıp sevgili olduğu şahsın gerçek yüzünü bir süre sonra iğrenç bir şantajla gördü. 42 yaşındaki kişinin yakınlaşmaları sırasında gizlice görüntülerini kaydettiğini “Sülalene muhteşem bir klip hazırladım” sözleriyle yaptığı şantaj sonucunda öğrenen genç kadın tehditler ısrarla sürüncü soluğu poliste altı. Psikolojisinin iyice bozulduğunu belirten Z.D.'nin başvurusunu değerlendiren savcılık Ö.G. hakkında iddianame hazırladı.

İstanbul Ümraniye'de yaşayan 30 yaşındaki Z.D. isimli genç kadın, sosyal medya üzerinden tanıştığı 42 yaşındaki Ö.G. isimli şahısla sevgili oldu. İlişkileri devam ederken Ö.G. isimli adam, genç kadınla cinsel yakınlaşmalarını gizlice videoya kaydetti. 

Bir süre sonra şahıstan ayrılmak isteyen Z.D. isimli genç kadın şüpheli tarafından kayda alınan bu görüntülerle tehdit edilmeye başlandı.

Z.D.'ye videoya aldığı görüntülerle şantaj yapan adam, genç kadını kendisiyle cinsel ilişkiye zorlayarak 'Eğer istediklerimi yapmazsan bu görüntüleri ailene gösteririm.' diyerek tehdit etti.

Sabah'ın haberine göre, tehditlerin ısrarla devam etmesi üzerine psikolojisi iyice bozulan genç kadın, çareyi polise başvurmakta buldu. Genç kadının eski sevgilisinden şikayetçi olması üzerine olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı iddianame hazırladı.

Düzenlenen iddianamede Ö.G.'nin Z.D. isimli genç kadına şantaj yaptığı belirtilirken, aynı zamanda şüphelinin hakaret ve tehdit içeren mesajlar attığı kaydedildi.

Ö.G.'nin Z.D.'ye attığı ve 'Bu görüntüleri komşuna da atacağım, bundan sonra felaketin olacağım, en mutlu gününde senin hayatını mahvedeceğim, çocuk aldırdığını, genelevde çalıştığını ailene söyleyeceğim, senin sülalene muhteşem bir klip hazırladım.' dediği mesajlar da iddianamede yer aldı.

12 yaş küçük sevgiliye iğrenç şantaj ile ilgili etiketler Ümraniye Şantaj
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.