12 Temmuz yarım altın kaç TL?

12 Temmuz yarım altın kaç TL? Ülkemizin en çok tercih edilen yatırım aracı ve hediyelik eşyası olan altının güncel fiyatı araştırılıyor. Çeyrek ve gram altından sonra en çok satın alınan altın olan yarım altının 12 Temmuz tarihinde kaç TL olduğu da araştırılıyor. İşte güncel altın fiyatları ve yarım altının 12 Temmuz tarihli güncel fiyatı...

12 Temmuz yarım altın kaç TL? Son dönemde internette en çok araştırılan konulardan biri de altın fiyatları oluyor. 12 Temmuz tarihinde yarım altının fiyatının kaç TL olduğu ve ne alış satış fiyatının ne kadar olduğu da merak ediliyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki 12 Temmuz'da yarım altın kaç TL? İşte yarım altın güncel alış-satış fiyatı ve tüm ayrıntılar...

12 TEMMUZ YARIM ALTIN KAÇ TL?

Yarım altın ile çeyrek altın arasındaki fark yarım altının kolay kolay bozdurulmayan birikim anlayışıyla değerlendirilmesidir. Yarım altın da genellikle düğünlerde gelin ve damadın aile fertleri, arkadaşları tarafından armağan edilir.

Yarım altın bugün 821,00 TL'den alınırken 842,26 TL'den satılmaktadır.

GRAM ALTIN FİYATLARI

Gram altın, son senelerde büyük bir ilgi görerek çeyrek altına oranla oldukça tercih edilmeye başlandı.

Bununla birlikte gram altın fiyatlarındaki sorgulamalar da aynı doğrultuda yoğun bir şekilde devam ediyor. Gram altın, 12 Temmuz 2019 Cuma gününe 257,32 TL'den alınıp 257,36 TL'den satılarak başladı.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Uzun yıllar boyunca büyük rağbet gören çeyrek altın, en çok tercih edilen tür olarak dikkat bilinmektedir. Çeyrek altın düğünlerde de akla gelen ilk hediyedir, aynı şekilde birikim açısından da yastıkaltı biriktirilen altınların büyük çoğunluğu çeyrek altındır.

Çeyrek altın sabah saatlerinde 411,79 TL'den alınırken 421,13 TL'den satılıyor.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Tam altın fiyatları da vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor.

Tam altın bugün itibariyle 1.647,15 TL'den alınırken 1.679,37 TL'den satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI FİYATLARI

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler söz konusudur. Cumhuriyet altını hem daha pahalı hem daha ağır olduğu için kolay kolay bozdurulmaz.

Cumhuriyet altın fiyatlarında son durum şu şekilde; 1.706,00 TL'den alınırken 1.732,00 TL'den satılıyor.

22 AYAR BİLEZİK FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

12 Temmuz 2019 Cuma günü 234,72 TL'den alınan 22 ayar bilezik, 234,91 TL'den satılarak işlem görüyor.

 

12 Temmuz yarım altın kaç TL? ile ilgili etiketler altın 12 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.