12 Şubat Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Bu hafta Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada bu Cuma günü de birincisini belirledi. 12 ŞUbat Cuma günü haftanın kazananın belirlendiği Zuhal Topal'la Sofrada yemek yarışması hafta içi her gün FOX TV'de ekrana geliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi belirlendi. 12 Şubat Cuma akşamı birincisinin belirlendiği ilgiyle takip edilen program Zuhal Topal'la Sofrada bu akşam kim kazandı sorusu da bugün merak edilen sorulardan oldu.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BU HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal'la Sofrada 12 Şubat haftanın birincisi 33 puanla Ayşe oldu. Diğer gelinlerin kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'da aldığı puanlar şu şekilde:

Haftanı finalinde Gülfidan ve Şeyma Nur 20 puan aldı

27 puanla Şahine yarışmada üçüncü olarak seçildi.

28 puanla Nermin ikinci olurken 33 puanla Ayşe 15 bin TL'nin sahibi oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 12 Şubat Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu?

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİ KİM OLDU? - 12 ŞUBAT 2021

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın kazanını henüz açıklanmadı. Zuhal Topal'la Sofrada programının bu haftaki birincisi belli olunca haberimizde yer alacak.

12 Şubat Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Bu hafta Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada zuhal topal haftanın birincisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.