12 Şubat Van okullar tatil mi? Van'da yarın kar tatili olacak mı?

12 Şubat Van okullar tatil mi? Kar yağışı yurdun farklı yerlerinde etkisini gösteriyor. Van Valiliği ise yaptığı açıklamada 11 Şubat Salı günü il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiğini açıkladı. Peki Van'da yarın kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

12 Şubat Van okullar tatil mi? MGM’den yapılan son bilgilendirmede çığ, tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Bugün Van'da yoğun kar nedeniyle okullar tatildi. Yarın ise tatilin olup olmayacağı merak ediliyor.

Yağışların; kıyılarda yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinin dik yamaçları ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

 VAN

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar nedeniyle 11 Şubat Salı günü il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda, halk eğitim, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ve rehberlik araştırma merkezlerinde eğitim öğretime bir gün ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

12 ŞUBAT VAN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

12 Şubat ile ilgili daha bir açıklama gelmedi. Ancak bir açıklama yapılırsa sitemizde yer alacak.

12 Şubat Van okullar tatil mi? Van'da yarın kar tatili olacak mı? ile ilgili etiketler Van kar Kar tatili Okul yarın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.