12 Mart Kanal D yayın akışı! Bugün hangi filmler var?

Bugün hangi filmler var? Kanal D televizyonlarında yayınlanmakta olan film, dizi ve haber bültenleri izleyiciler tarafından merak edilmeye devam ediyor. Yeni başlayacak olan dizilerden Yeni Hayat'ın ne zaman başlayacağı da merak edilen konular arasında yer almaktadır. Kanal D'nin yayın akışını sizler için araştırdık. İşte, 12 Mart Kanal D yayın akışı! Bugün hangi filmler var? Detaylar haberimizde..

Bugün hangi filmler var? Kanal D'de yayınlanan dizi ve filmler rağbet görmeye devam ediyor. Haftanın son günlerinde, yayınlanacak olan dizi ve filmlerin kaçta başlayacağı vaktini evde değerlendirmek isteyen birçok kişi tarafından merak edilip arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Kanal D televizyonlarının yayın akışını sizler için araştırdık. İşte, 12 Mart Kanal D yayın akışı! Bugün hangi filmler var? Detaylar haberimizde..

12 MART KANAL D YAYIN AKIŞI!

06:15
Akasya Durağı

07:30
Balçiçek ile Dr. Cankurtaran

09:00
Neler Oluyor Hayatta?

11:00
Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa

12:30
Gelinim Mutfakta

16:15
Arka Sokaklar

18:45
Buket Aydın'la Kanal D Haber

00:15
Hekimoğlu

02:45
Hizmetçiler

04:45
Balçiçek ile Dr. Cankurtaran

12 Mart Kanal D yayın akışı! Bugün hangi filmler var? ile ilgili etiketler Kanal D canlı izle canlı yayın 2020 kanal d yayın akışı kanal d canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.