12 Mart hava durumu! Bugün hava nasıl olacak?

12 Mart hava durumu! 12 Mart hava durumu raporunu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı.Yurdun güney ve doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.Peki bugün hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde...

12 Mart hava durumu! Haftanın dördüncü gününe merhaba denildi. Yurdun genelinin sıcak, güneşli veya parçalı bulutlu havanın etkili olması bekleniyor. Bazı illerde yağış olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney ve doğusnun parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Karaman, Diyarbakır ve Adıyaman çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 18°C

Az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu

İZMİR °C, 22°C

Az bulutlu

ANKARA °C, 19°C

Parçalı ve az bulutlu

12 Mart hava durumu! Bugün hava nasıl olacak? ile ilgili etiketler Meteoroloji hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü 12 Mart
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.