12 Haziran Survivor Ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? TV 8 Canlı

12 Haziran Survivor Ödül oyununu kim kazandı sorusu programın takipçileri tarafından yoğun olarak araştırılıyor. tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor, yarışmacılarıyla 2020 yılının en çok izlenen programlarından oldu. Peki 12 haziran survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? mavi takım mı, kırmızı takım mı? Detaylar haberimizde..

12 haziran Survivor Ödül oyununu kim kazandı sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor, 12 haziran tarihinde ödül oyununa sahne oldu. Son topta Ardahan'ın atışlarında başarılı oldu. Peki 12 haziran survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar..


12 HAZİRAN SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?


12 Haziran survivor ödül oyununu mavi takım kazandı

12 Haziran Survivor Ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? TV 8 Canlı ile ilgili etiketler Survivor 12 Haziran survivor ödül oyunu kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.