12 gündür yaşam mücadelesi veriyordu

Bilecik’te boşanma aşamasında olduğu kocası tarafından av tüfeği ile vurulan Cemile Nur Acar, 12 günlük yaşam mücadelesini yitirdi. Acar'dan geriye gözü yaşlı annesi ile 10 aylık bebeği kaldı. Aynı yerde kayınpederini de öldüren damat Onur Acar olaydan sonra yakalanıp, mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

2019 yılında Onur Acar ile dünya evine giren Cemile Acar, şiddetli geçimsizlikten dolayı eşine boşanma davası açtı.

Bilecik Adliye Sarayı'nda görülen dava sonrası Onur Acar, Cumhuriyet Meydanı'nda eşi Cemile ve kayınpederi Abdullah Duman'a pompalı tüfekle saldırdı.

12 gündür yaşam mücadelesi veriyordu

Kurşun yağdırdığı kayınpederinin ölümüne, eşinin de ağır yaralanmasına neden olan Onur Acar, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak Bilecik M Tipi Ceza evine konuldu.

Saldırı sonrası Eskişehir Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınan Cemile Nur Acar ise 12 gündür yaşam mücadelesi veriyordu. Ancak cuma akşamı Cemile Nur Acar'dan kötü haber geldi. Acar mücadeleyi kaybetmişti.

Vefat eden Acar'dan geriye ise gözü yaşlı anne ile hiçbir şeyin farkında olmayan 10 aylık bebeği kaldı

12 gündür yaşam mücadelesi veriyordu ile ilgili etiketler Bilecik boşanma Cemile Nur Acar Onur Acar av tüfegi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.