12 Ekim Pazartesi hangi sınıflar okula gidecek?

12 Ekim Pazartesi hangi sınıflar okula gidecek? MEB tarafından yapılan son dakika açıklamasında hangi sınıfların 12 Ekim Pazartesi günü okula gideceği belli oldu. Ortaokul 5,6,7 ve lise 9,10,11 sınıfların ne zaman okula başlayacağı ise merak konusu oldu. Ortaokul 5,6,7 lise 9,10,11 sınıflar okula başlayacak mı? Pazartesi hangi sınıflar açılacak? İşte detaylar…

Ülke genelinde pandemi süreci sonrasında yüze yüze eğitim sınıflar düzeyinde iyice genişletiliyor. Kabine toplantısı hemen sonrasında yapılan açıklama doğrultusunda 12 Ekim Pazartesi günü okulların tamamen açılacağı kaydedildi.

12 Ekim Pazartesi hangi sınıflar okula gidecek?

Kabine toplantısı akabinde ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin yanı sıra, ilkokul 2, 3, 4. sınıf; ortaokul 8. sınıf ve lise 12. sınıfların okula başlayacağı ve ders zilinin çalacağı belirtildi. Erdoğan’ın son açıklamaları sonrasında MEB Ziya Selçuk da hem öğrencileri hem de aileleri bilgilendirdi.

Ortaokul 5,6,7 lise 9,10,11 sınıflar okula başlayacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime aşamalı geçişle ilgili yeni kararların ayrıntılarını düzenlenen basın toplantısında dile getirdi. İlkokul 1'inci sınıflarla birlikte, 2, 3, 4; ortaokul 8'inci sınıf ve lise 12'nci sınıfların, köy okullarının ve özel gereksinimi olan öğrencilerin de 12 Ekim 2020 Pazartesi günü yüz yüze eğitime başlayacağını söyledi.

Bakan Selçuk, ilkokulda 1, 2, 3 ve 4'üncü sınıflarda, ortaokul 8'inci sınıf, lise hazırlık ve 12'nci sınıflarla, köy okullarının tüm kademelerinde ve özel gereksinimli öğrencilerin tüm kademe ve sınıf düzeylerinde yüz yüze eğitime başlayacak olmalarından duyduklarını aktardı.

 

12 Ekim Pazartesi hangi sınıflar okula gidecek? ile ilgili etiketler okullar 12 ekim okullar açılıyor mu 12 ekim okullar tatil mi hangi sınıflar okula başlıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.