12 Ekim MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? MasterChef yeni bölümde dokunulmazlığı kim kazandı?

tv8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2021'de 12 Ekim akşamı dokunulmazlık oyunu oynandı. Ege yöresine ait yemeklerin yapıldığı MasterChef son bölümde takımlar dokunulmazlık için yarıştı. Peki 12 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Jüri üyeleri MasterChef son bölümde yarışmacılardan Ege yöresine ait tarifler istedi. Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları kolları sıvayarak en hünerli yemek tariflerini hazırladı. tv8'in sevilen lezzet yarışması MasterChef Türkiye 2021'de 12 Ekim dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

12 EKİM MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI?

MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kazanan takım henüz belli olmadı. Akşam ekrana gelecek olan yeni bölümün ardından detayları haberimize ekleuyeceğiz.

MAVİ TAKIM: Tahsin (kaptan), Eren, Emre, Burcu, Mert, Azize, Rabia, Pelin

KIRMIZI TAKIM: Sergen (kaptan), Hasan, Araz, Dilara, Milhan, Safanur, Ateş

12 Ekim MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? MasterChef yeni bölümde dokunulmazlığı kim kazandı?


HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'in son bölümünde sıra dışı anlar yaşandı. Normalde dokunulmazlığı kaybeden takımda yapılan oylama ile belirlenen eleme adayı bu kez şefler tarafından seçildi. Kaptanlık oyununda yemeğini yetiştiremeyen yarışmacılara ceza veren şefler bu 6 ismin ceza oyunu oynayacağını açıkladı.

Sergen, Rabia, Araz, Milhan, Mert, Ateş'in ceza oyunu oynadığı etapta şefler yarışmacılardan mıhlama ve mısır ekmeği hazırlamalarını istedi. 45 dakikalık süre sonunda yapılan tadımın ardından şeflerin oybirliği ile aldığı karara göre eleme potasına Mert girdi. Böylece Mert haftanın ilk eleme adayı oldu.

12 Ekim MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? MasterChef yeni bölümde dokunulmazlığı kim kazandı? ile ilgili etiketler MasterChef 12 ekim masterchef dokunulmazlık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.