112 yıllık Galatasaray Kulübü kayyuma mı devrediliyor?

Galatasaray Kulübü'nün yıllık olağan genel kurul toplantısı geçen mart ayında gerçekleşti. Kurulda kulübün 1 milyar 189 milyon TL borcu olduğu açıklandı. Başkan Dursun Özbek Avrupa kupalarına katılma sorunu olmadığını açıklasa da Galatasaray A. Ş. için tehlike çanları çalıyor.

Galatasaray'ın yıllık genel mali kurulu Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kulübün borcunu açıklayan Başkan Dursun Özbek, "Galatasaray'ın Avrupa Kupaları'na katılmakla ilgili herhangi bir sorunu yok. Herkes bunu böyle bilsin" dedi. Ama yeni iddialara göre kulüp mali açıdan büyük sıkıntı içinde.

Galatasaray Kulübü eski Basın Sözcüsü Aziz Üstel'in Twitter hesabından yaptığı açıklamalar Galatasaray taraftarlarında soğuk duş etkisi yarattı. Üstel, yaptığı açıklamada, Sportif A.Ş'nin 1 yıl daha zarar etmesi halinde kayyuma devredileceğini iddia etti. Ünlü spor adamı, açıklamasında, şirketin Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le kar etmesinin mümkün olmayacağını savunarak Galatasaray'a kayyum atanacağını ileri sürdü.

Aziz Üstel bu gelişmeler üzerine Özbek'e, 'Sağ ol be başkan bunu da gördük' ifadeleriyle sitem etti.

GELİR KAYBI SÜRÜYOR

Süper Lig'de de kötü bir performans ortaya koyan Galatasaray bu sene de Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsa geçen sene olduğu gibi Avrupa gelirini rakiplerine kaptıracak. Mali açıdan büyük sıkıntı içinde olan kulüp Avrupa gelirini de elde edemezse kar etmesi riske girecek. / SuperHaber

112 yıllık Galatasaray Kulübü kayyuma mı devrediliyor? ile ilgili etiketler Galatasaray kayyum aziz üstel Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.