112 bin 500 TL’si olan hemen Vakıfbank’ın İstanbul’daki dairelerine baksın! İşte icralık ilanlar

İcralık konut satışları gerçekleştirmeye devam eden Vakıfbank, İstanbul’dan iki yeni konutu daha satışa çıkardı. İşte Vakıfbank uygun fiyatlı icralık konutlar…

Bankaların icra yoluyla eline geçen dairelerin satışa çıkarıldığı icralık konutlar listesine her geçen gün bir yeni daire daha eklenmeye başladı. Bu borçlu vatandaşlar için son derece üzücü iken; emlak piyasasındaki artan fiyatlardan rahatsız olan vatandaşlar için ise alım fırsatı olarak görülür hale geldi. Son zamanlarda ilginin arttığı icralık konutlar arasına Vakıfbank da iki yeni konut ekledi.

Satışlarını e-İhale yöntemi ile gerçekleştiren Vakıfbank, gerçekleştirdiği icralık konut satışları arasına iki yeni konut daha ekledi. Bu kapsamda vatandaşların uygun fiyatlı konut alabilmesi için ihale başlangıç bedellerini düşük tutan Vakıfbank, satışa çıkardığı iki yeni konutu da İstanbul’dan satışa koydu. İcralık konutlara ilişkin bilgi veren Vakıfbank, fiyatları da duyurdu.

VAKIFBANK, İSTANBUL’DAN 4+1 DAİRE SATACAK

Satışa koyduğu yeni konutlardan ilki hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirme gerçekleştiren Vakıfbank, dairenin İstanbul ilinin Fatih ilçesinin Emin Sinan Mahallesi’ne yer aldığını bildirdi. Genişliği 127 metrekare olan bu dairenin oda sayısının ise 4+1 olduğu öğrenildi.

Bir apartmanda yer alan daireyi satışa koyduğunu belirten Vakıfbank, ihale boyunca artış yapılacak olan minimum artış tutarını 50 bin TL olarak belirledi. Bu dairenin teminatı için 162 bin 500 TL’lik bir bedel isteyen Vakıfbank, dairenin ihale başlangıç bedelini ise 3 milyon 250 bin TL olarak duyurdu.

VAKIFBANK, İSTANBUL’DAN 2+1 DAİRE SATACAK

112 bin 500 TL’si olan hemen Vakıfbank’ın İstanbul’daki dairelerine baksın! İşte icralık ilanlar

Vakıfbank, kendi sitesinin uzantısı olan ‘Gayrimenkuller’ sekmesinde yer alan icralık konutları arasına İstanbul’dan eklediği ikinci konut hakkında da detaylı bir bilgi verdi. Dairenin İstanbul ilinin Büyükçekmece ilçesinin Güzelce Mahallesi’nde yer aldığını bildiren Vakıfbank, dairenin genişliğini 81 metrekare olarak duyurdu.

Dairenin oda sayısına ilişkin de bilgi veren Vakıfbank, bir apartman dairesi olan bu konutun 2 oda ve 1 salondan oluştuğunu belirtti. İhale boyunca yapılacak olan minimum artışı bu daire özelinde 25 bin TL olarak belirleyen Vakıfbank, dairenin teminat bedelini ise 112 bin 500 TL olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 2 milyon 250 bin TL olan bu daire için diğer tüm icralık konutlarda olduğu gibi kredili satın alım yapılabiliyor.

112 bin 500 TL’si olan hemen Vakıfbank’ın İstanbul’daki dairelerine baksın! İşte icralık ilanlar ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.