1100 TL Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi hesaplara yattı mı? İkramiye kimlere ödenecek?

2021 Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi için beklenen gün geldi çattı. Tam kapanma sürecinde bugün 6 Mayıs Perşembe gününde bayram ikramiyeleri hesaplara yattı mı sorusu gündemde. Peki, Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ödenecek mi?

Emekli maaşları ve bayram ikramiyeleri ödemeleri konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Tam kapanma döneminde emekli maaşları ile bayram ikramiyeleri ödemelerinde beklenen gün sonunda geldi. Peki, bugün 6 Mayıs Ramazan Bayramı ikramiyesi hesaplara yattı mı?

Hükümet, salgının başladığı ilk günden bu yana tam kapanma döneminde emekliden sosyal desteğe ihtiyacı bulunan vatandaşlara kadar hükümet tarafından kolaylıklar sunuluyor.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN ÖDENECEK Mİ?

Bankaya gidemeyecek durumda olan emeklilerin ikramiye, aylık ve diğer ücret ödemeleri evlerden yapılacak. Sosyal destek ödemeleri de evlerde teslim edilebilecek. Bankaya gidemeyecek durumda olan, 65 yaş üstü, kronik rahatsızlığı bulunan emekliler maaş, ikramiye, aylık ve diğer ücret ödemelerini evlerinden alabilecek.

5-10 Mayıs tarihleri arasında ödenen yaşlı ve engelli aylıkları, sosyal destek ödemeleri de Vefa sosyal destek grupları bünyesinde, PTT dağıtıcıları, kolluk görevlileri ve diğer kamu personeli aracılığı ile evlerde teslim edilecek.

1100 TL Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi hesaplara yattı mı? İkramiye kimlere ödenecek?

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI?

Bilindiği üzere emekli bayram ikramiyesi bayramdan önce ödenecek. Emekli maaşları bayramdan önce yatıp yatmayacağına dair henüz net bir şekilde açıklama yapılmadı. 17 günlük sokağa çıkma yasağının bayramda da devam edeceği göz önünde bulundurulduğu takdirde bayramdan önce emekli ikramiyeleri hesaplara yatacak.

12,5 milyon emekli 6-7 Mayıs tarihleri arasında emekli bayram ikramiyelerini alabilecek. Emekli vatandaşlar kendilerine/ikametlerine en yakın bankamatiklere gidip emekli bayram ikramiyelerini çekebilecek.

3-15 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak emekli maaş ve ikramiye ödemeleri için emekliler bankalara gidebilecek. Bakanlık, tam kapanma döneminde 3-15 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak emekli maaş ve ikramiye ödemeleri için emeklilerin, ikametine en yakın şubesine gidebileceklerini açıkladı.

1100 TL Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi hesaplara yattı mı? İkramiye kimlere ödenecek? ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı emekli ikramiyeleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.