11 yaşındaki çocuğa markette taciz! Kıskıvrak yakalandı

Esenler'de bir markette 11 yaşındaki kız çocuğunu istismar eden ve kaçmaya çalışırken 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan şahıs, adliyeye sevk edildi.

Esenler Kazım Karabekir Mahallesi Endülüs Caddesi üzerindeki bir markette geçtiğimiz 30 Kasım’da meydana gelen olayda 47 yaşındaki A.Ö, 11 yaşındaki küçük bir kızı taciz etmişti. Olayın hemen ardından olayla alakalı Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler işyerine giderek çalışma başlatmıştı.

EKİPLER KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALADI

Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Esenler polisi, şüpheli şahsın kimliğini kısa sürede tespit etmişti. Olay gününden bu yana devam eden çalışmalarda tacizci A.Ö, Esenler polisi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’ndan kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki ilk ifadesinde A.Ö. fotoğraf teşhisinde, mağdur şahıs ile ilgili görevlileri yanıltmak amacı ile kasıtlı olarak yanlış teşhis ve yönlendirmede bulundu. Durumun farkına vararak gerçeği ortaya çıkartan Esenler polisi, devam eden çalışmalar sonucunda mağdur kişinin 11 yaşındaki bir çocuk olduğunu tespit etti. Mağdur çocuğun ise Esenler Çocuk Büro Amirliğine götürülerek ifadesi alındı. Çocuğa cinsel istismarda bulunan A.Ö. ise adli işlemlerinin yapılmasının ardından adliyeye sevk edildi.

11 yaşındaki çocuğa markette taciz! Kıskıvrak yakalandı ile ilgili etiketler Esenler Taciz Çocuk cinsel taciz
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.