11 Şehit askerin isimleri belli oldu mu? 4 Mart Bitlis'te Şehit olan askerlerin isimleri belli mi?

Bitlis'te son dakika düşen helikopter kazasında 9 asker şehit oldu. 8. Kolordu Komutanı Osman Erbaş'ın da şehit düştüğü helikopter kazasında şehit olan askelerin isimleri mi? 9 şehitin isimleri belli oldu mu? Memleketleri neresi?

11 şehit askerin isimleri belli oldu mu merak ediliyor. 4 Mart 2021 Bingöl'den Tatvan'a doğru havalanan askeri helikopter düştü. Son dakika bilgilerine göre  11 asker şehit oldu. Bitlis'te düşen helikopterde 8. kolordu komutanı Osman Erbaş da şehit oldu. Peki şehit olan askerlerin isimleri belli mi?

11 ŞEHİTİN İSİMLERİ BELLİ OLDU MU?

Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere bugün saat 13.55’te kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza ait Cougar tipi bir helikopter ile saat 14.25’te irtibat kesilmiştir.

Bölgede İHA, CN-235 uçağı ve bir helikopter ile arama çalışmalarına derhal başlanmıştır.

Arama çalışmaları sonucunda helikopterin kaza kırıma uğradığı tespit edilmiştir. Söz konusu elim kaza neticesinde; helikopterde bulunan kahraman silah arkadaşlarımızdan 9’unun şehit olduğu, 4 kahraman silah arkadaşımızın ise yaralandığı belirlenmiştir.

Yaralı personelimizin hastaneye sevk edilmelerine yönelik çalışmalar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda şehit olan kahraman silah arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz.

ŞEHİT OLAN ASKERİN İSİMLERİ BELLİ Mİ?

AA'nın aktardığı habere göre, Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterde bulunan Korgeneral Osman Erbaş (Yozgat-Yerköy), Astsubay Üstçavuş Nazmi Yılmaz (Kahramanmaraş-Afşin), Albay Şentürk Aydınyer (Kars), Yüzbaşı Salih Sarıoğlu (Samsun-Bafra), Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Demir (Kahramanmaraş-Onikişubat), Astsubay Kıdemli Üstçavuş Ömer Umulu (Kırıkkale), Pilot Yüzbaşı Tayfun Kureş (Trabzon-Of), Pilot Yüzbaşı Gökhan Uysal (Afyonkarahisar-Dinar), Astsubay Kıdemli Çavuş Şükrü Karadirek (Afyonkarahisar), Uzman Çavuş Tolga Demirci (Kayseri-Pınarbaşı) ve Uzman Çavuş Hakan Gül (Amasya) şehit oldu.

11 Şehit askerin isimleri belli oldu mu? 4 Mart Bitlis'te Şehit olan askerlerin isimleri belli mi? ile ilgili etiketler Şehit Bitlis helikopter 9 şehit şehit asker isimleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.