11 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi?

Survivor ödül oyununu kazanan takım belli oldu. 11 Ocak 2021 Pazartesi akşamı yayınlanan 3. bölümünde ödül oyununu kazanan kim oldu sorusu, izleyenler tarafından merak ediliyor. İşte Survivor kazanan takım...

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor 2021'de bu akşam ödül oyunu oynandı. Bu akşam oynanan ödül oyununda ödül neydi, hangi takım kazandı?

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Birbirinden iddialı yarışmacıları ile 2021 sezonuna başlayan Survivor Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Açlığın, sıcağın ve hayatta kalma mücadelesinin yaşandığı yarışma her bölümüyle ekran başındakileri heyecanlandırmayı başarıyor. Yarışmanın 11 Ocak Pazartesi günü yayınlanan bölümünde ödül oyunu oynandı. Peki, 11 Ocak Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?

11 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi?

Yepyeni bir haftaya başlanan Survivor’ın 11 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde ünlülüer ve gönüllüler takımı arasında ödül oyunu oynandı. Kıyasıya mücadelede zaman zaman gergin dakikalar yaşandı. Günün sonunda ödül oyununu kazanan takım 10’a 5’lik skorla gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR ÖDÜL NEYDİ?

11 Ocak Pazartesi akşamı oynanan Survivor ödül oyununda kazanacak takımın alacağı ödül belli oldu. Ödül oyununda yarışmacılara alet takımı verileceği açıklandı.

Ödülü kazanan takım: ada şartlarında kullanabilecekleri çivi, halat, testere, çekiç gibi birçok yararlı aletin olduğu seti kazanacak.

11 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi? ile ilgili etiketler Survivor survivor ödül oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.