11 Mayıs Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Çılgın Sayısal Loto Çekilişi Saat Kaçta?

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. 11 Mayıs Çarşamba akşamı saat 21:30'da yapılacak çekiliş Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana geliyor. Peki Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? Detaylar haberimizde...

Sayısal Loto Sonuçları haberimizde. 11 Mayıs Çılgın Sayısal Loto çekilişi ile birlikte 60.628.392,11 TL büyük ikramiye de sahibini buluyor. Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığında yapılan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

Çarşamba akşamları saat 21:30'da çekilişi yapılan Çılgın Sayısal Loto, sonuçları ve kazandıran numaraları ile talihlilerin merak konusu oluyor. Çekilişin hemen ardıdan sonuçlar haberimizde olacak. Kazandıran numaralar; 11-27-54-57-65-82 Joker-78, SüperStar-63 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve 62 milyon devretti.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

11 Mayıs Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Çılgın Sayısal Loto Çekilişi Saat Kaçta? ile ilgili etiketler Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı?
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.