11 Kasım Morhipo indirimi!

11 Kasım Morhipo indirimi! Bugün tarihe Dünya Alışveriş Günü olarak geçmiştir. Bu anlamlı günün anısına büyük markalar herkesin çok sevineceği bir uygulama başlattı. Birçok kişinin tercihi olan Morhipo isimli alışveriş sitesi de bu uygulamaya katıldı. Müşterileri için indirim kampanyası düzenleyen markanın fiyatları ne kadar indireceği merak konusu oldu. İşte 11 Kasım Morhipo indirimi nedir? Tüm detaylar haberimizde...

11 Kasım Morhipo indirimi! Tarihte Dünya Alışveriş Günü diye bilinen bugünde markalar tarafından vatandaşları çok sevindirecek bir kampanya başlatıldı  Bu anlamlı günün için büyük indirim başlatan isimlerden biri de Morhipo oldu. Müşterilerin severek alışveriş yaptığı sitesinin uygulama kapsamında yaptığı indirim oranı araştırlmaya başladı. İşte 11 Kasım Morhipo indirimi nedir? bütün ayrıntıları aşağıda bulabilirsiniz...

11 Kasım Morhipo indirimi!

MORHİPO KAMPANYASI

Morhipo Dünya Alışveriş Günü'ne özel yüzde 11 inidirim yapacağını duyurdu.

MORHİPO LİNKİ

Siteye ulaşmak için tıklayınız...

 TARİHÇESİ

Kendi sitesinden alınan tarihçesidir.

Biz Kimiz

2011’de Boyner Holding çatısı altında kurulduk. Türkiye’de bir ilke imza atarak yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları tek bir sitede topladık. Yeni Sezon Bölümü’nde mağazalarla aynı zamanda binlerce seçkin markaların ürünlerini sunarken, Özel İndirim Kulübü’nde %90’a varan indirimlerle kaçırılmayacak kampanyaları, üyelerimizle buluşturuyoruz. Müşterilerimize kadın, erkek, ayakkabı-çanta, çocuk, ev&yaşam kategorilerinde çok özel ürünler sunuyoruz. Her zevke ve bütçeye uygun ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranlarıyla üyelerimize ayrıcalıklarla dolu bir alışveriş deneyimi yaşatıyoruz.
Koşulsuz müşteri mutluluğu
Bizim önceliğimiz, üyelerimizin mutluluğu. Üyelerimize Boyner Holding güvencesiyle hizmet veriyoruz Güvenli, mutlu ve keyifli bir alışveriş yaşamaları için var gücümüzle çalışıyoruz.

11 Kasım Morhipo indirimi! - Resim : 2

Zamanında teslim

Üzerinde “hızlı gönderi” ikonu bulunan ürünleri, İstanbul içinde 24 saatte, İstanbul dışında 48 saatte yerine ulaştırıyoruz. Söz verdiğimiz tarihte ulaştıramadığımız ürünlerin kargo ücretlerini biz karşılıyoruz.
Yeni Sezon ve Özel İndirim Kulübü Tek Sitede
Yeni Sezon Bölümü’nde binlerce seçkin markanın ürünlerini mağazalarla aynı anda sunuyor, Özel İndirim Kulübü’ndeyse üyelerimizi %90’a varan indirimlerle kaçırılmayacak kampanyalarla buluşturuyoruz.

Tek sepet, tek kargo ücreti

İster yeni sezon ürünü ister kampanya ürünü olsun, bütün ürünleri aynı alışveriş sepetinde toplama ve parça başı yerine tek kargo ücreti ödeme avantajı sunuyoruz.
İade kolaylığı
Üyelerimize 15 gün içinde iade kolaylığı sunuyoruz. Üstelik kargo ücretini de biz ödüyoruz.*
Paylaştık
Sivil toplum kuruluşlarını destekliyoruz. “En Güzel Alışveriş Bahanesi – Paylaştık” projesi kapsamında yapılan alışverişlerden elde edilen gelirin tamamını, sivil toplum kuruluşlarına aktarıyoruz.

* İade etmek istediğiniz ürünün kozmetik ürünlerde jelatini ya da ambalajı açılmamış, diğer ürünlerimizde ise kullanılmamış olması gerekmektedir.

11 Kasım Dünya Alışveriş Günü İndirim Festivali
Çin’de başlayan Yalnızlar Günü (Singles’ Day) olarak adlandırılan indirim festivali e-ticaret sitelerinin gelişmesiyle giderek dünyaya yayılmaktadır. 11 Kasım alışveriş festivali birçok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de kutlanıyor. E-ticaret sitesinden yapılan bu alışverişler insanlara büyük kolaylık sağlıyor ve vakit kaybını önlüyor. E-ticaret sitelerinde gerçekleşen 11 Kasım indirimleri sayesinde insanlar istedikleri ürünü hızlıca bulabiliyor hatta kampanyalar sayesinde çok daha uygun fiyatlarla karşılaşabiliyor.

11 Kasım Morhipo indirimi! - Resim : 3

11 11 İNDİRİMLERİ 11 KASIM

Şu an için genellikle Çin’de yapılsa da festival Black Friday ve Cyber Monday gibi alışveriş etkinliklerini geride bırakarak dünyanın en büyük online alışveriş etkinliği olarak yerini koruyor. Etkinlik o kadar büyük bir halde ki 2016 yılı Yalnızlar Günü’nde Alibaba, 17.8 milyar doların üstünde bir para kazandı. Bu rakamlar Black Friday ve Cyber Monday satışlarının toplamının 2.5 katı kadar büyük rakamlar.

Bu alışveriş çılgınlığı geçtiğimiz yıllardan bu yana fazlasıyla büyümüş durumda. 2009 yılında indirimler ve kampanyalar yapan yalnızca 27 marka varken bu yıl 140.000 marka 24 gün sürecek kampanyalar yapmaya hazırlanıyor. Bu markaların 60.000’i uluslararası satıcı ve 15 milyon ürünü indirime sokacaklar. Festival Çin’de düzenlenecek olsa da 235 ülke ve bölge sınırlar arası alışverişten yararlanabilecek.



11 Kasım Morhipo indirimi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.