11 kadına tacizle suçlanan New York Valisi Andrew Cuomo, kendini savundu: İddialar siyasi!

Hakkındaki cinsel taciz iddiaları nedeniyle istifa eden New York Valisi Andrew Cuomo, görevdeki son gününde yayımladığı veda konuşmasında, hakkındaki iddiaların siyasi olduğunu savundu.

Önceden kaydedilmiş konuşmada Cuomo, New York Başsavcısı Letitia James'in kendisi hakkındaki raporunun siyasi olduğunu ileri sürdü ve sonunda temize çıkacağına inandığını söyledi.

Cuomo, eyaletin iyiliği için istifa ettiğini belirtti.

Valinin yardımcısı Melissa DeRosa ise yayınladığı açıklamada, Cuomo’nun, "bir daha seçimlere katılmakla ilgilenmediğini", Valinin bundan sonra ailesiyle zaman geçirmek ve balık tutmak istediğini ifade etti.

10 AĞUSTOS'TA İSTİFA KARARI ALMIŞTI

New York Valisi Cuomo’nun görevi gece yarısı sona eriyor. Görevi, Vali Yardımcısı Kathy Hochul devralacak.

Cuomo, hakkındaki cinsel taciz suçlamaları nedeniyle 10 Ağustos’ta istifa kararı almıştı.

New York Başsavcılığı, Cuomo hakkında ayrıca, hatıra kitabını yazarken kamu kaynaklarından faydalandığı ve salgın verilerini değiştirdiği iddialarıyla ilgili soruşturmalar yürütüyor.

 

 
11 kadına tacizle suçlanan New York Valisi Andrew Cuomo, kendini savundu: İddialar siyasi! ile ilgili etiketler Taciz istifa New York Valisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.