11 Haziran Zuhal Topal'la Sofrada Özet izle! Zuhal Topal'la Sofrada Zübeyde Durmuş kaç puan aldı? Zuhal Topal Zübeyde Durmuş'a kaç puan verdi?

Zuhal Topal'la sofrada Özet izle! Haziran 2020! Zuhal Topal'la sofrada 1 haziran Perşembe günü Zübeyde Durmuş yarışacak. İlk üç günün ardından bugün Zübeyde Durmuş ile kayınvalidesi Ayşe Durmuş birincilik mücadelesi verecek. Bugün Zübeyde Durmuş hünerlerini gösterecek ve hem kayınvalideleri hem de Zuhal Topal'ı etkilemeye çalışacak. Peki Zübeyde Durmuş hangi yemekleri yaptı kaç puan aldı? Zuhal Topal Zübeyde'ye kaç puan verdi? İşte yanıtı..

10 Haziran Zuhal Topal'la Sofrada Zübeyde Durmuş Kaç puan aldı sorusu programın takipçileri tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Zübeyde Durmuş kayınvalidesi Ayşe Durmuş ile programa katılacak. FOX TV ekranlarında yayınlanan ve izleyenleri tarafından yoğun olarak takip edilen Zuhal Topal'la Sofrada 11 haziran çarşamba günü puan durumu nasıl şekillenecek? Zuhal Topal'la sofrada fox tv izle, Zuhal Topal'la sofrada 11 haziran izleme linki ve Zübeyde Durmuş kaç puan aldı haberimizde...

11 HAZİRAN ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA ZÜBEYDE DURMUŞ KAÇ PUAN ALDI?

ZÜBEYDE DURMUŞ 11 HAZİRAN ÇARŞAMBA GÜNÜ 19 PUAN ALDI

Zuhal Topal Zübeyde Durmuş'a kaç puan verdi?

Zuhal Topal, 11 Haziran 2020 çarşamba günü yarışan Zübeyde Durmuş'a kaç puan verdi?

Zuhal Topal, bugünkü bölümde Zübeyde Durmuş'a 7 puan verdi.


Zübeyde Durmuş kimdir?


FOX ekranlarında yayınlandığı bölümlerle nefes kesen bir heyecana ve tartışmaya sahne olan Zuhal Topal'l Sofrada'da yarışacak Zübeyde Hanım'ın hayatı da merak konusu oldu. Hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Zübeyde Durmuş 27 yaşında. 4 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi. Başına buyruk ve Erzurumlu. 3 günde eşi ile evlendi.

11 Haziran Perşembe Zuhal Topal'la Sofrada Zübeyde Durmuş kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! 11 HAZİRAN 2020

 

Zübeyde Durmuş kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?


İlk gün yarışan Vahide Cavındır büyük beklentileri karşılayamadı ve 23 puanda kaldı. Özellikle geçen haftaya bakılırsa puanlar 40'a yaklaştığı için 23 bir hayli düşük kaldı. Ki ikinci günde elendi. Gökçe Başayan kendi sırasında gelen şansı iyi değerlendirdi ve rakibesine 8 puan fark attı. Liderliğe oturan Gökçe Hanım'ın şu an 31 puanı var ve zirvede. Bu da hem Gülşah Harmankaya hem de diğer yarışacak isimlerin en az 32 puan alması gerektiğine işaret ediyor. Tabi bu seviye yukarı çıktıkça final heyecanı da artacak.Zübeyde Durmuş'un puanları haberimizde yer alacak.

11 Haziran Zuhal Topal'la Sofrada Özet izle! Zuhal Topal'la Sofrada Zübeyde Durmuş kaç puan aldı? Zuhal Topal Zübeyde Durmuş'a kaç puan verdi? ile ilgili etiketler Zuhal Topal Zuhal Topal'la Sofrada Fox TV canlı izle zübeyde durmuş zuhal topal 11 haziran kaç puan zuhal topla canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.