11 Haziran tarihinde seçim yapacak Galatasaray'a İsviçre'den sürpriz hoca adayı: Andre Breitenreiter

Galatasaray'da gelecek sezon takımın başına hangi isim geleceği konusu hala belirsizliğini korurken, İsviçre basınından flaş bir iddia geldi. İsviçre basını, Zürih'i şampiyonluğa taşıyan Alman teknik direktör Andre Breitenreiter'in Galatasaray'ın listesinde olduğunu ileri sürdü. Haberde, sarı-kırmızılı kulübün başkan adaylarından birinin 48 yaşındaki hocayla temas kurduğu ve değerlendirmeye değer bir teklif yaptığı ifade edildi.

Galatasaray'ı gelecek sezon kim çalıştıracak, 11 Haziran'da yapılacak seçimin ardından belli olacak. Sarı kırmızılı kulübün yeni başkanını belirleyeceği olağanüstü genel kurulu öncesi İsviçre'den önemli bir iddia geldi.

CİMBOM'UN LİSTESİNDE İDDİASI

Gelecek sezon takımı çalıştıracak teknik direktör adayları ilgili yeni isimler gündeme gelirken, son iddia İsviçre'den geldi. İsviçre basını, Zürih'i şampiyonluğa taşıyan Alman teknik direktör Andre Breitenreiter'in Galatasaray'ın listesinde olduğunu ileri sürdü.

TEMAS KURULDU

Fotomaç'ta yer alan haberde; sarı-kırmızılı kulübün başkan adaylarından birinin 48 yaşındaki hocayla temas kurduğu ve değerlendirmeye değer bir teklif yaptığı ifade edildi. Haberde ayrıca Andre Breitenreiter'i Hertha Berlin'in de istediği belirtildi.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Kariyerinde TSV Havelse, Padeborn, Schalke 04, Hannover ve FC Zürih'i çalıştıran Andre Breitenreiter'in kulübüyle sözleşmesi 2023'te sona eriyor. Alman çalıştırıcı genelde 3-4-1-2 oyun dizilişini tercih ediyor. Breitenreiter bu sezon takımıyla 37 maçta, 25 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

11 Haziran tarihinde seçim yapacak Galatasaray'a İsviçre'den sürpriz hoca adayı: Andre Breitenreiter ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig İsviçre Andre Breitenreiter Zürih
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.