11 Ekim MasterChef kim elendi? Walison Fonseca elendi mi?

11 Ekim MasterChef kim elendi? MasterChef 11 Ekim MasterChef eleme oyunu ifşa oldu. Bir Instagram hesabında paylaşılan bir haber sonrasında MasterChef programında elenecek olan yarışmacıların daha önceden belli olduğu iddia edildi. Peki, Walison Fonseca elendi mi? İşte detaylar...

MasterChef 11 Ekim eleme oyunu ifşa oldu iddiası magazin gündeminde ilk sırada yer aldı. MasterChef’in gelecek bölümünde 11 Ekim Pazar akşamındaki eleme gecesinde Brezilyalı yarışmacı Walison Fonseca’nın eleneceği iddia edildi.

TV8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef sonunda ifşa oldu. Elenen yarışmacıların önceden belli olduğu iddiası sosyal medyanın gündeminde ilk sırada yer aldı. Takım düelloları henüz başlamadan 16 kişilik kadronun ifşa olması sonrasında şimdi de 3-0’lık galibiyet iddiası gündemde dolaşmaya başladı.

TV8 ekranlarında izleyiciler tarafından her bölümü merakla takip edilen MasterChef yarışmasının ifşa olması sonrasında Acun Ilıcalı’nın sessizliği de gözlerden kaçmadı. Daha önceden elenecek olan isimler Instagram üzerinde bir hesap tarafından paylaşılınca MasterChef ifşa oldu. Arem’in yarışmaya döndüğü ilk hafta Berk’in eleneceği ve daha sonrasında da Gülşah'ın gideceğini günler öncesinden ifşa edildi.

11 Ekim MasterChef kim elendi? Walison Fonseca elendi mi?

MASTERCHEF 11 EKİM KİM ELENDİ?

MasterChef 2020 eleme gecesinde final turuna kalanlar Sefa, Walison, Ebru oldu. Bu üç yarışmacıdan bu turda istenilen yemek, Somer şefin özel tarifi ile hazırlanan Hamsi Kuşu oldu. Bu yemeğin hazırlanması için verilen süre ise 45 dakika idi. Yarışmacılar, MasterChef'te kalabilmek için Somer şefin tabağına en yakın olacak şekilde hazırlamak için uğraş verdi.

Süre sonunda şefler tadım yaptı. Tadım sonrasında final oyununda birinci olanın Sefa olduğunu açıkladılar. Devamında ise gecenin en zor kararını açıkladı. Oybirliği ile aldıkları karar göre eleme oyununu kaybeden, MasterChef Türkiye 2020'ye veda eden Walison oldu.

11 Ekim MasterChef kim elendi? Walison Fonseca elendi mi? ile ilgili etiketler MasterChef Masterchef 11 Ekim Walison Fonseca Masterchef ifşa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.