11 aylık Wang Yuji sosyal medyada viral oldu... Daha yürüyemiyor ama snowboard yapıyor

Yeni kar sezonu başlarken, hevesli kayakçılar ve snowboardcular patikalara çıkmak için sabırsızlanıyor... Aralarında güçlükle yürüyebilen 11 aylık Wang Yuji de var. Minik Çinli'nin kayak görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Uluslararası haber ajansları 11 aylık Wang Yuji'nin görüntülerini abonelerine servis etti.

11 aylık Wang Yuji henüz ayakta bile doğru düzgün duramıyorken ustalıkla kayak yapması sosyal medyada viral oldu. Çinli bebek becerisiyle sadece ülkede değil tüm dünyada ilgi odağı olmuş durumda... 

Minik Çinli'nin kayak görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Uluslararası haber ajansları 11 aylık Wang Yuji'nin görüntülerini abonelerine servis etti.

2022 Pekin Kış Olimpiyatları öncesi büyük bir öüne kavuşan Wang Yuji snowboard yeteneğiyle herkesi şaşırtıyor.

11 aylık Wang Yuji sosyal medyada viral oldu... Daha yürüyemiyor ama snowboard yapıyor ile ilgili etiketler Çin kayak 2022 Pekin Kış Olimpiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.