11 Aralık Zuhal Topal kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim?

11 Aralık Zuhal Topal kim kazandı merak ediliyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu sorusunun yanıtı haberimizde.

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı araştırılıyor. Hafta içi her gün FOX TV ekranında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim birinci oldu yanıtı haberimizde.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BU HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal'la Sofrada 11 Aralık haftanın birincisi belli oldu. Hafta boyunca yarışan gelinlerin puanı Zuhal Topal tarafından açıklandı.

Zuhal Topal'la Sofrada 11 Aralık Cuma haftanın birincisi 30 puan ile Yasemin oldu. Ardından Rukiye 29 puan ile ikinci, Tuğçe 26 puan ile üçüncü, Merve 25 puan ile sonuncu oldu.

11 Aralık Zuhal Topal kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada Zuhal Topal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.