11 - 17 Temmuz 2022 Haftalık Burç Yorumları

Kurban Bayramı tatilinde burcunuzu neler bekliyor? 11 Temmuz 2022 - 17 Temmuz 2022 Haftalık Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR : 

Koç burçları duygusal olarak huzurlu  oldukları bir haftaya başlıyorlar. Seyahat gündemleri olabilir. Saglıklarına dikkat etmeleri gereken bir hafta. Özellikle seyahat sırasında hava degişikliklerinden etkilenebilir ufak tefek sorunlar yasayabilirler. Yine anne saglığı gündemlerinde olabilir. Bir buçuk ay boyunca gelir gider evleri hareketli olacak bu konularda daha aktif ve arzulu olacakalar. Yeni gelir kapıları olusturabilirler.  Dolunayı kariyer evlerinden alacaklar sevgili Koçlar. Uzun zamandır emek verdikleri konularda tamamlanmalar yasayabilir ani iş değişiklikleri, terfiler elde edebilirler. Kariyer konusundakı arzu ve hedeflerine kavuşabilirler.  Bu alanlarda kendilerini uzun süredir baskı altında hisssetmiş olanlar ise son dönüşüm sancılarını yaşayacaklar ve olumlu bir sürece girecekler.  Haftasonunu sosyalleşerek gecirecek olan koçlar, pazar günü ise meditasyon vb. sprituel calışmalar için uygun bir zaman diliminde oalcak.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : 

Boğalar bu hafta oldukca sportif ve hareketli bir yapıda olacakalar ama ani öfke patlamalarına karsı otokontrolü elden bırakmamalılar. Önümüzdeki bir buçuk ay boyunca bu etki üzerlerinde olacak. Saldırgan ve atak yapılarını kontrol etmeliler, spora yönelebilirler.  Sağlıklarına ve sakatlanmalara karsı da dikkatli olmalılar. Hafta başında ikili ilişkiler ve ortaklıklar gündemlerinde olacak. Dolunay Boğaları kişisel gelişim, yurt dışı bağlantılı işler, eğitimler konularında destekleyecek. Önüzmüdeki haftalar onlara bu konularda geleceklerini şekillendırecek ani fırsatlar getirebilir. Haftasonuna dogru sorumlulukları artan boğaların pazar günleri sosyal ve eglenceli ortamlarda gececek.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER :

İkizler Burçları günlük rutin işleri, iş ortamları ve bunlarla ilgili duzenlemeler planlamalarla başlayacaklar haftaya. Bir buçuk ay boyunca eylemsel motivasyonları, istekleri biraz düşük olabilir. Meditasyon gibi sprituel calışmalar, enerji calısmaları, sosyal cevreleri, yakın arkadasları ıle vakit geçirme konusunda aktif olacaklar. Bu surec boyunca gizli düşmanlıklara da açıklar. Çarsamba günü ilişki ve ortaklılarda gerginlikler söz konusu olabilir. Dolunay ikizler burçlarına uzun süredır beklediklerı ödemeler, planladıkları finansal kazanımlar konularda ani gelişmeler getirebilir. Örneğin bir miras, nafaka, prim ödemesi alabilirler. Saglık gündemleri yasayıp nihayetinde şifa bulabilirler. Vücutlarındaki bir hastalık tedavi olmak üzere belirti verebilir. Haftasonu kişisel gelişim konuları ve seyahatler gündemlerinde olabilir. Pazar günü ise iş ve karıyer odaklı olacaklar.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : 

Yengeçler haftaya çocukları ile ilgili gündemler, eğlenceye yönelık planları yaparak baslayabilir. Bir buçuk ay boyunca son derece sosyal  olacak sevgili yengecler.  Derneklere, sosyal yardım kurumlarına dahil olabilir, hayır işlerinde yer alabilirler. Gelecege yönelik istek ve arzularını şekillendirecek eylemler planlar yapabililer. Dolunayı eş ve ortaklıklar evlerinden alacaklar. Bu konulardaki toksik yapıların dönüşeceğini ve bunun bazı kaotik olaylarla gelebileceğini söyleyebiliriz. Düzen bazen kaosla gelir ki öyle de olacak. Haftasonu sağlıklarına dikkat etmeleri temkinli olmaları gerekiyor. Haftanın son günü ise istedikleri kısa sureli bir eğitim vb. kişisel gelişim konularıyla ilgili planlar yapabilirler.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN :

Aslan burçları haftaya ailevi gündemlerle giriş yapacak. Şehir dışındaki aile evine yapılan uzun yolculuklar gündemde olabilir. Hafta ortası  alıştıkları rutinin dısına cıkıp bundan dolayı huzursuzluk hissedebilirler. Karıyer odaklı eylemlere geçmek için bazı girişimlerde bulunabilirler. Önümüzdeki bir buçuk ay bu konuda aktif olacaklardır. Yine sorumluluklarında, hırslarında ve azimlerinde artış olacaktır. Dolunay, iş ve ev ortamlarını düzenlemek, fazlalıklardan kurtulmak, yine calışanlarıyla ilişkilerini düzenlemek gibi etkiler verecek Aslan burclarına.  Bu konularda ani kararlar almaları, daha sağlıklı bir yapıya kavusmaları mümkün. Yine iş değikliği getirebilir bu etki onlara. Haftasonu ise eş ve ortaklıklar, ödemeler alacaklar gündemlerınde olacak.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR :

Başak burçları haftayı yoğun iletişim trafğiyle açıyorlar. Haftanın ilk yarısı aile ilişkilerinde gerginlikler yasayabilirler. Aile bireyleriyle para alısverısınde dikkatli olmalılar.  Basak burcları 1,5 ay boyunca, eğitim, seyahat, kişisel gelişim yurt dısı bağlantılı konularda hareketlilik yaşayacak. Bu konularda ani haberler alabilir, girişimlerde bulunabilirler. Dolunay ise çocuklarla ilgili evlerinde geceklesecek. Çocuklarıyla ilglili önemli karar aşamaları, saglıkları, eğitimleri ile ilgili gündemler yaratabilir. Haftasonu ise evle ilgili konularla ugraşabilirler, düzenlemeler yapabilirler.

TERAZİ VE YÜKSELEN TEREAZİLER :

Terazi  burcları maddi konularda gelişmelerle baslıyor haftaya para evlerinde hareketlilik yaşayacaklar. İnternet üzerinden yapacakları alısverişlerde dikkatli olmalılar. Önümüzdeki 1,5 ay boyunca  finansal ilişkiler, borç-prim ödemeleri, miras, nafaka vb. konular gündemlerinde olabilir. Yine sağlıkla  ilgili konular, ameliyatlar söz konusu olabilir. Dolunay aile evlerinde gerçekleşecek. Aile içi ani kaotik duurmlar yaşayabilirler ama bu nihayi olarak uzun zamandır süregelen sorunların temizlenmesıne katkı olacaktır. Yine aniden bir mülk sahibi olmaya karar verebilirler. Haftasonu Terazileri eğlenceli zamanlar bekliyor olacak.

AKREP VE YÜKSESLEN AKREPLER :

Akrep burcları haftaya kendi sağlıklarıyla ıilgilenerek başlayabilirler. Bekledikleri ödemelerde gecikmeler olabilir. Önümüzdeki 1,5 ay eş ve ortaklıklar konusunda hareketli bir dönem yaşayacaklar. Gölge yönüyle partnerin agresif tavırları, ikili ilişkilerde sorun ve kavgalara sebep olabilirken açık düşmanlıklarla karşılasabilirler ve bu cok da uzaklarından gelmeycektir. Dolunay Akreplere kısa mesafeli seyahatler, basın yayın, internet, iletişim konularında destekler verecek. Bu konularda geleceklerini şekillendirecek ani gelişmelere açık olacaklar. Sosyal medyada güçlenebilirler. Yine bu alanlarda toksik buldukları yapıları temizleyebilirler. Akrepler haftasonunu aile, yuva kavramlarıyla geçirecekler.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR :

Yay burçları haftaya gizemli sprituel konulara ilgi, eğilim duyarak başlayacaklar. Partnerleriyle ilgili ilginç haberler alıp şaşırabilir hiç görmedikleri bir yüzünü farkedebilirler. Yine önümüadeki 1,5 ay boyunca yaylar iş hayatları ve günlük yaşam koşulları, yakın çalılsanları, evcil hayvanları ve sağlıkları konusunda hareketli günler yaşayacaklar. Boğaz, boyun sorunlarına açık olabilirler. İş ve ev ortamlarında gerginlik yaratacak agresıf tavırlarla karsılasabilirler. Dolunay yayların maddi kaynaklar evinde gerçeklesecek. Ani gelir giriş çıkışları söz konusu olabilir. Yeni gelir kapıları açılabilir. Farklı alanlardan para kazanmaya baslayabilirler. Ardından yakınlarıyla iletişimlerinin yoğun olduğu, mini seyahatlerle dolu bir kaç gün geçirecekler.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : 

Oğlak  burçları haftaya sosyal ortamlarda aktif olarak başlıyor. Bir buçuk ay boyunca gündemlerinde çocukları, eğlence hayatları, borsa oyunları ve aşk hayatları yer alabilir. Yeni ya da yarım bıraktıkları bir hobiyle ilgilenmeye spor yapmaya  baslayabilirler yeni bir flört gırebilir hayatlarına. Dolunay oğlak burcunda gercekleşeceği için en cok etkilenen burc grubu olacaklar. Oğlaklara ciddi dönüşümler getirerecek. Kariyerde değişim, hayatla ilgli ciddi kararların alınması, dış görünüşte değişiklik isteği, saglıkla ilgilenmek zorunda kalmak gibi ciddi gündemleri olabilir. Hayatlarında şimdiye kadar cesaret edemedikleri adımları atabilirler. Yaşamlarındaki sağlıksız yürüyen yapılardan kurtulma dürtüleri yoğun olacak. Haftasonunu yakın sevdikleriyle değerlendirecekler.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR :

Kova  burcları haftaya karıyer odaklı sorgulamalarla baslıyor. Maddi konularda sevgi ilişkilerinde gökyüzü destekleyecek. Önümüzdeki bir buçuk ay boyunca evle, aile ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirler. Aile içi gerginlikler artabileceği gibi yeni bir ev alımı ya da var olanla ilglili ceşitli düzenlemeler gündemlerinde olabilir. Dolunayda Kovalar, sprituel konular, enerji calışmaları, okült alan çalışmalarıyla ilglenmeye yatkın olacaklar. Gizli düşmanlıklara da açık bir dönemde olacakları için dikkatli olmalılar. Arkalarından iş çevirenleri öğrenip onları hayatlarından cıkartabilirler. Hastane gündemleri olabilir. Psikolojik olarak kendilerini çok huzurlu hissetmeyebilirler. Rüyaları daha aktif, hisleri daha kuvvetli olabilir. Haftasonuna dogru bu etki hafifleyecek kendılerıne saglıklarına, karıyerlerinde odaklanacaklar.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR :

Balık burçları kişisel gelişim planlarıyla baslayabilir haftaya. Bir süredir balıkta seyreden Neptün özellikle balığın son günlerinde doğanlara para ve ikili ilşkilerde dikkatli ol uyarısı yapıyor. Adım atmadan önce iki kez düşünün bu konularda sevgili balıklar. Önümüzdeki bir buçuk ay boyunca yakın mesafe seyahtleri, basın yayın, internet, sosyal medya gibi konularda daha aktif olacaklar. Örneğin İnternet üzerinde ticaret yapma gibi adımlar atabilirler. Dolunay istek ve arzular, sosyal ortamalar, yakın arkadaslar evinde gerceklesecek Balıkların. Hayatlarındaki toksik arkadaslarını eleyebilirler, ummadıkları kadar ani bir sekilde uzun suredir arzu ettikleri bir dileklerine de kavuşabilirler. Haftasonunda kabuklarına çekilecek içe dönecekler. 

 

Diğer Yazıları