100000 TL'ye yüzde 1,19 faizle konut kredisi! Ziraat Bankası konut kredi hesaplama nasıl yapılır?

Ziraat Bankası 100000 TL'ye 60 ay vadeli yüzde 1,19 faiz oranı ile konut kredisi veriyor. Peki, Ziraat Bankası konut kredisi nasıl hesaplanır? Ziraat Bankası konut kredisi başvuru şartları neler? İşte detaylar…

Ziraat Bankası "Bugünün Evini Yarına Bırakma!" adlı kampanya ile müşterlerini konut sahibi yapmaya devam ediyor. 100000 TL'ye 60 ay vadeli yüzde 1,19 faiz oranı ile konut kredisi veren Ziraat Bankası vade farkını 180 aya kadar genişletebiliyor.

Ekspertiz değeri 500.000 TL ve altında olan konutlara ekspertiz değerinin %90’ına kadar, 500.000 TL’nin üzerinde olan konutlara ise ekspertiz değerinin %80’ine kadar 180 aya varan vadeler ile kredi fırsatı sunan Ziraat Bankası ayrıca krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek de tesis edebilme imkanı sağlıyor.

Gerekli şartlar halinde ek teminat talep edebilen Ziraat Bankası, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünleri de sunmaktadır.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

- Başvuru Formu,
- Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi,
- Çalışma durumunuza göre gelir belgesi,
- Serbest Meslek Mensupları için, bağlı oldukları meslek kuruluşundan alınan üyelik belgesi fotokopisi,
- Tüzel kişiliklerin ortağı olan kişilerden ortağı olduğunuz şirkete ait ana sözleşmenin yayımlandığı ticaret sicil gazetesi/gazeteleri fotokopisi,
- Satın alınmak istenen konutun tapu belgesi fotokopisi,
- Şubece talep edilebilecek diğer belgeler

100000 TL Ziraat Bankası konut kredisine şubeler, web sitesi, Ziraat mobil, internet şubesi, ATM ve çağrı merkezi üzerinden başvuru yapılabiliyor.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİ HESAPLAMA İÇİN TIKLAYINIZ

100000 TL'ye yüzde 1,19 faizle konut kredisi! Ziraat Bankası konut kredi hesaplama nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Ziraat Bankası Ziraat Bankası konut kredisi Ziraat Bankası kredileri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.