"100 kişilik listeyi ağzına tıkın gitsin"

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de yayınlanan Spor Saati programında spor gündeminde yaşanan olayları değerlendirdi ve Fenerbahçe'deki yönetim zaafiyetine dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin yönetiminde problem olduğuna vurgu yapan Altaylı, konuyla ilgili olarak şunları konuştu.

"100 KİŞİLİK LİSTESİNİ COMOLLI'NIN AĞZINA TIKIN, GİTSİN"

"Ali Koç'un tribünlere gitmesi, bir başkanın yapması gereken son şeydir demiştim, bu hafta tribünler 'Ali Koç gelsin, takım gelsin' oldu. Fenerbahçe'nin efsane başkanı olmaya aday bir başkan kendini bu hallere düşürmemeliydi, büyük yanlışlar yapıyor. Bu takımı da olumsuz etkiliyor. Tribüne giderek 'Ne deseniz haklısınız' diyerek futbolcuları satarsan onların da ayakları titrer. Mourinho 'Bizi rahat bırakın, futbolcuların ayakları titriyor' diyor. Tribüne gidip 'Bunlar ruhsuz, şerefsiz, satılmış' demek başka, 'Elimizdeki imkanlarla kurduğumuz budur, biraz izin verin, olmazsa ilk ben yollayacağım' demek farklı bir şey. Futbolcuların ödü patlıyor. Bu stres altında kimse bir şey oynayamıyor. Comolli'yi yollayın. Elinde 100 kişilik listesi olan adam bu transferleri yaptıysa listeyi kıvırıp ağzına tıkın, gitsin. Şu anda Fenerbahçe'de suçlanacak en son adam Cocu. Bu haftaki futbol, Beşiktaş maçındakinden daha üstündü. Girdikleri pozisyonun yüzde 20'si gol olsa farklı olurdu."

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR MAÇINDAKİ VAR KESİNTİSİ

Başakşehir maçındaki VAR kesintisini de değerlendiren Altaylı, "Maçın sonunda buz gibi gol yedi Fenerbahçe. VAR nedeniyle iptal edildi. Sahadan mağlup ayrılabilirdi. Bu da futbolcun cilvesi. TFF'nin açıklamasına artık kimse inanmıyor, Hakemlik faciası! Bunu yan hakeme yıkamazsın, orta hakem hatası. Kabak gibi ofsayt olmadığı ortada. Yan hakem bayrak kaldırsa bile orta hakemin 'Git işine aptal mısın?' diyerek golü vermesi lazımdı" yorumunda bulundu.

Phillip Cocu'nun "şampiyonluk konuşamayız" açıklaması üzerine konuşan Altaylı, "Zor günler, her takımın zor ve kolay günleri olur. Böyle olacağını sezon başında söyledik" dedi.

FENERBAHÇE'DE KADRO DIŞI KARARLARI

"VOLKAN MUHAKKAK BİR ŞEY YAPMIŞTIR"

Fenerbahçe'de Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar'ın kadro dışı bırakılmasını değerlendiren Altaylı "Orada da söylem hataları var. Ali Koç'un geçmiş söylemleriyle bugünkü eylemleri farklılık arz ediyor. Volkan'ın densizlik yaptığından, garip konuşma yaptığından zerre şüphe duymuyorum. Volkan muhakkak bir şey yapmıştır ki Ali Koç onun kadro dışı bırakılmasına izin verdi. Volkan bilindik üslubuyla muhakkak bir şey yaptı. Ancak yönetim kurulunun o zaman geçmiş söylemleriyle bugünkü eylemler arasındaki farkı göz önüne alacak bir şeyler yapması gerekirdi. Bu iş böyle gitmez, çözüleceğini düşünüyorum. Taze ve bu kadar umut veren yönetimin bu kadar hızlı bir şekilde taraftarı karşısına alma ihtimalini taşımak istemezler. Fenerbahçe'nin iç huzura ve iç barışa ihtiyacı var. Tribünlerin de zaman vermeye ihtiyacı var. Unutulmasın ki Fatih Terim, Galatasaray'a ilk geldiğinde ligin ilk yarısını 9 puan geride kapatıp şampiyon olmuştu. Evet Fenerbahçe'nin eksikleri var, yönetimin çok iddialarla gelip bunları karşılamayıp böyle kötü takım kurunca tepkiler normal ancak Fenerbahçe'nin 800 milyon Euro borcu var. Galatasaray'ın iki misline yakın borcu var. Unutulmaması lazım" yorumunda bulundu.

"100 kişilik listeyi ağzına tıkın gitsin" ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Habertürk Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.