100 bin TL’si olan Ankara’daki bu konutu kaçırmasın! İşte Ziraat Bankası icralık konutları

Ziraat Bankası’nın yayınladığı icralık konutlar arasında Ankara ilinin Çankaya ilçesinden de 3+1 genişliğinde bir konut eklendi. Üstelik konut, piyasanın çok altında fiyata satışa çıkarıldı.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) emlak sektörü araştırmalarına göre, emlak alımlarında payı her geçen gün artan icralık konutlar, son zamanlarda vatandaşların yakın markaja aldığı yöntemler arasına girdi. Daha uygun bir fiyat sağlaması nedeniyle vatandaşların gündeminde olan icradan satışa çıkan konutlardan Katma Değer Vergisi (KDV) alınmıyor oluşu da bu alanı cazip hale getirdi. Öte yandan Ziraat Bankası, yeni bir icralık konut satışa çıkardı.

Bir kamu bankası olması nedeniyle kredinin sıkça çekildiği Ziraat Bankası’nda doğal olarak, icralık konut sayısı da çok fazla. Bu nedenle vatandaşların yakından takip ettiği Ziraat Bankası, ocak ayında Ankara’dan bir yeni konutu satışa çıkardı. Konutun özelliklerine ilişkin bilgi veren Ziraat Bankası, konutun satış bedelini de oldukça makul tuttu. Öte yandan Ziraat Bankası’nın Ankara’daki konutu e-İhale yöntemi ile satılacak.

ZİRAAT BANKASI, ANKARA’DAN KONUT SATACAK

Sık sık icralık konut ilanı yayınlayan Ziraat Bankası, resmi web sitesinden ulaşılabilecek olan ‘Satılık Gayrimenkuller’ sekmesinde yer alan ilanları arasına Ankara’dan da bir konut ekledi. İnternet aracılığıyla gerçekleşecek olan ihale ile satılacak Ziraat Bankası’nın yeni konutunun Ankara ilinin merkezi olan Çankaya ilçesinde yer aldığı öğrenildi.

Oda sayısı 3, salon sayısı 1 olan bir apartman dairesini satışa çıkarmış olan Ziraat Bankası, konutun genişliğini 150 metrekare olarak yayınladığı e-İhale detayına ekledi. Konutun açık adresini de bildiren Ziraat Bankası, konutun Kızılay mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda yer aldığını ifade etti.

ZİRAAT BANKASI YENİ KONUTU UYGUN FİYATA SATACAK

100 bin TL’si olan Ankara’daki bu konutu kaçırmasın! İşte Ziraat Bankası icralık konutları

İkinci el bir konutu satışa çıkarmış olan Ziraat Bankası, yapının inşa yılını 1964 olarak duyurdu. Konutun 7’nci katta yer aldığını bildiren Ziraat Bankası, binanın doğalgaz ile ısındığını da belirtti. Aynı zamanda konutun fiyatına ilişkin de bilgi veren Ziraat Bankası, alıcılara uygun bir rakam verdi.

İhalenin başlangıç bedelini 1 milyon 677 bin 500 TL olarak duyuran Ziraat Bankası, bu ihale için belirlediği teminat bedelini 100 bin 650 TL olarak ilan etti. Peşin tekliflere açık olan Ziraat Bankası, teminat dışındaki kısım için kredi kullanımı ile alım yapılabileceğinin altını çizdi. Öte yandan Ziraat Bankası, ihale boyunca bu konut için 10 bin TL’lik artışlara izin verecek.

100 bin TL’si olan Ankara’daki bu konutu kaçırmasın! İşte Ziraat Bankası icralık konutları ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.