10 yıl önce kapattırdığı GSM hattı yeniden açıldı, hayatı kabusa döndü

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Oğuzhan Koçak, 10 yıl önce açtırıp 6 ay kullandıktan sonra kapattırdığı bir GSM operatörüne ait hattının, kendisinin bilgisi dışında tekrar açıldığını iddia ederek, dolandırıcıların hedefi olmaktan korktuğunu belirtti. Koçak, "Yabancı bir numara aradığında korkarak açıyorum" dedi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan 30 yaşındaki Oğuzhan Koçak 2012 yılında askerlik yaptığı dönemde bir GSM operatöründen hat alarak kullanmaya başladı. Hattı yaklaşık 6 ay kullanan Koçak, daha sonra hattını kapattırdı. Aradan geçen 10 yıl içerisinde GSM operatörleri ile birçok işlem yapan Koçak, bir sorun yaşamadı.

10 YIL ÖNCE KAPATTIRDIĞI HATTIN YENİDEN AKTİF OLDUĞUNU FARK ETTİ

Geçtiğimiz günlerde resmi bir işlemi için E-Devlet uygulamasına giren Koçak, 10 yıl önce kapattırdığı hattının yeniden aktif olduğunu ve kendi adına kayıtlı hatlar arasında olduğunu gördü. Bunun üzerine GSM operatörünün müşteri hizmetlerini arayan ve karakola başvuran Koçak, "GSM operatörünün müşteri hizmetleri temsilcileri ile görüştüğümde hattın T.C. olarak benim T.C. kimlik numaramın göründüğü ancak diğer bilgilerde yabancı uyruklu İ.K. isminde bir şahsın pasaport bilgileri olduğu söylendi. Böyle bir şeyin olması imkansız. Karakola gittiğimde de bana hattın benim üzerimde görünmediğini E-Devlet'te benim adıma aktif görünmesinin herhangi bir sorun teşkil etmeyeceği söylendi. Dolandırıcıların hedefi olmaktan korkuyorum, bu hatanın düzeltilmesini istiyorum" dedi.


10 yıl önce kapattırdığı GSM hattı yeniden açıldı, hayatı kabusa döndü ile ilgili etiketler Aydın e-Devlet GSM HAT
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.