10 yaşındaki torununu istismarla suçlanıyordu! Cezası belli oldu...

İstanbul, Bağcılar'da 2017 yılında 10 yaşındaki üvey torunu E.Ç.’ye cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılanan 75 yaşındaki N.S. hakkındaki karar belli oldu. Mahkeme, tutuksuz yargılanan sanık için 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasına hükmetti.

İstanbul Bakırköy 19. Ağır Ceza Mahkemesi’nce görülen 5. duruşmaya tutuksuz sanık N.S., şikayetçi aile ve taraf avukatları katıldı.

Söz verilen katılan vekili Avukat Seren Çiçek, önceki duruşmalardaki beyanlarını tekrar ettiğini belirterek "Nitelikli cinsel istismar suçundan cezalandırılmasını istiyoruz” diye konuştu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın avukatı Kübra Yücel ise "Sanığın eylemleri ani hareket olarak değil, ısrarlı hareketlerle gerçekleşmiştir. Sarkıntılık düzeyini aşan kastın yoğunluğu dikkate alınarak cinsel istismar suçundan cezalandırılmasını talep ederiz.” dedi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMİYORUM

Mağdure E.Ç.’nin avukatı Mesut Saraç ise mahkemeye sunduğu ayrıntılı dilekçenin dikkate alınması gerektiğini belirterek sanığın cezalandırılmasını talep etti. Sanık avukatları da sanığın beraat etmesini istedi. Son sözü sorulan sanık N.S. ise “Ben suçlamayı kabul etmiyorum.” sözleri ile istismarı reddetti.

5 YIL 2 AY 15 GÜN HAPİS CEZASI ALDI

Mahkeme, “Çocuğun cinsel istismarı” suçundan üvey dede 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmasına hükmetti.

10 yaşındaki torununu istismarla suçlanıyordu! Cezası belli oldu... ile ilgili etiketler Bağcılar Bakırköy mahkeme cinsel istismar üvey torun üvey dede
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.