10 yaşındaki çocuk pompalıyla dehşet saçtı!

Adana'da 10 yaşındaki bir çocuk, kendisine küfredip dövdüğünü iddia ettiği komşusunu pompalı tüfekle vurarak yaraladı.

Adana'da 10 yaşındaki çocuk motosiklet ile seyir halinde olan bir kişiyi pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı. Çocuk ile vurduğu kişi arasında daha önceden husumet olduğu öğrenildi.

POMPALI TÜFEKLE KOMŞUSUNU VURDU

Karataş Yolu Caddesi'nde M.F. K. (10) ile komşusu Ali G. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından eve giden M.F.K, yanına aldığı pompalı tüfekle Ali G'nin bulunduğu yere gelerek ateş etti.

10 yaşındaki çocuk pompalıyla dehşet saçtı!

POLİS İLE ÇOCUĞUN YAKINLARI ARASINDA ARBEDE ÇIKTI

Vücudunun çeşitli yerlerine saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanan Ali G, olay yerine çağrılan ambulansla Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Bu sırada evine kaçan M.F. K'yi gözaltına almak için giden polis ekipleriyle çocuğun yakınları arasında kısa süreli arbede çıktı.

Olay ve olaydan sonra yaşanan arbede ile ilgili M.F. K. ile birlikte yakını olduğu öğrenilen 2 kişi daha gözaltına alındı.

 

10 yaşındaki çocuk pompalıyla dehşet saçtı! ile ilgili etiketler Adana 10 yaşındaki çocuk pompalı tüfek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.