10 Temmuz Cuma mesajları 2020! Cuma mesajları, en güzel cuma sözleri 10 Temmuz 2020

10 Temmuz Cuma mesajları 2020! Mübarek cuma günü yarın idrak edilecek. Her cuma camileri dolduran müslümanlar yarın yine cuma namazlarını kılacak. Bu kutlu günde sevdiklerine, yakınlarına cuma mesajları atmak isteyenler aramalara başladı. İşte En güzel, en anlamlı cuma mesajları, Cuma resimli sözlerini sizler için derledik...

10 Temmuz Cuma Mesajları 2020! İslam dünyası için haftanın en önemli günü cuma günü. Mübarek cuma gününün bereketinden, feyzinden yararlanmak için camiler dolup taşacak. Cuma mesajlarını sevdiklerine göndermek isteyenler, en güzel ve anlamlı cuma mesaj ve sözlerini internette arıyor. İşte en anlamlı, resimli cuma mesajlarını, cuma sözlerini sizler için derledik....

10 TEMMUZ CUMA MESAJLARI 2020


Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır. (Cum'a, 62/9) Hayırlı cumalar.

Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Cumanız mübarek olsun...

Allah'ım! Sen affedicisin, Kerim'sin, affı seversin, beni affet. (Tirmizî, Deavât, 84.) Hayırlı cumalar...

10 Temmuz Cuma mesajları 2020! Cuma mesajları, en güzel cuma sözleri 10 Temmuz 2020

Cuma mesajları

Allah'ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Hayırlı cumalar.

Allah'ım! Bana kendi sevgisini ve senin yanında sevgisi bana fayda verecek kimsenin sevgisini ver. (Tirmizî, Deavât,73.) Cumanız mübarek olsun...

Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. (Müslim, Cum'a 17, 18) Cumanız mübarek olsun.

10 Temmuz Cuma mesajları 2020! Cuma mesajları, en güzel cuma sözleri 10 Temmuz 2020 - Resim : 2

Cuma mesajları 10 temmuz 2020

Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Hayırlı cumalar dilerim.

Allah'ım! Sen affedicisin, Kerim'sin, affı seversin, beni affet. (Tirmizî, Deavât, 84.) Cumanız mübarek olsun. Hayırlı cumalar.

"Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl." Amin! Hayırlı cumalar.

10 Temmuz Cuma mesajları 2020! Cuma mesajları, en güzel cuma sözleri 10 Temmuz 2020 - Resim : 3

Resimli Cuma sözleri

Allah'ım gecemizi sehere; seherimizi secdeye; secdemizi de sana ulaştır. Cumanız mübarek olsun.

Ey Rabbim… Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden! Amin. Hayırlı cumalar dilerim.

Ey Rabbim! Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden! Amin. Cumanız mübarek olsun.

Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı cumalar.

En güzel Cuma mesajları...

Cuma mesajları en güzel

Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun.

Allah'ım! Aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Amin! Cumanız mübarek olsun.

Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle. Ahir ve akıbetimi hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i Şehadet söylememi nasip eyle. Ölmüşlerimize af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah. Hayırlı cumalar.

Cuma mesajları 2020 yeni yazılı ve resimli! Cuma mesajları ayetli ...

RESİMLİ CUMA MESAJLAR!

Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma Allah'ım! Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl. Fakirlere yardım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı cumalar dilerim.

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Hayırlı cumalar dilerim.

Rabbim bu güzel günde, dilimizi duasız, dualarımızı cevapsız bırakmasın. Hayırlı cumalar.

10 Temmuz Cuma mesajları 2020! Cuma mesajları, en güzel cuma sözleri 10 Temmuz 2020 ile ilgili etiketler cuma cuma mesajları cuma mesajları 2020 cuma mesajları 10 temmuz 10 temmuz cuma mesajları cuma sözleri 10 temmuz resimli cuma mesajları resimli cuma mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.