10 Şubat hava durumu! Bugün hava nasıl olacak?

10 Şubat hava durumu! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu tahminlerini yayımladı.Sıcaklıkların mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde...

10 Şubat hava durumu! Yeni bir haftaya başlandı. İl il hava durumu raporları belli oldu. Ege ve Akdeniz kıyılarında zirai don hadisesi bekleniyor. Meteoroloji raporları ise merak ediliyor. Peki bugün hava nasıl olaca?

Deprem bölgesinde Salı (11.02.2020) gününe kadar yağış beklenmiyor. Bölgenin Çarşamba ve Perşembe günleri yeni bir yağışlı sistemin etkisi altında kalacağı tahmin ediliyor. Cuma günü sabah saatlerine kadar devam etmesi beklenen yağışların aralıklarla kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

 Sıcaklıkların mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu’nun Doğusu ile Doğu Karadeniz Bölgesi’nde Çığ Tehlikesine Dikkat!

Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz Bölgesi’nde meydana gelen yoğun kar yağışları nedeniyle, eğimi fazla dik yamaçlarda çığ riski bulunduğundan ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Ege ve Akdeniz Kıyılarında Zirai Don Hadisesi Bekleniyor!

Yapılan son değerlendirmelere göre; Zirai faaliyetlerin devam ettiği Kıyı Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında Pazar ve Pazartesi günleri hafif yer yer orta, Doğu Akdeniz kıyı kesimlerinde ise Pazartesi (10.02.2020) günü hafif, Salı (11.02.2020) günü orta şiddette zirai don hadisesi beklendiğinden başta üreticilerimiz olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ANKARA HAVA DURUMU

Pazartesi Hafif Kar Yağışlı -5°C 2°C

İSTANBUL HAVA DURUMU

Pazartesi Parçalı Bulutlu 0°C 8°C

İZMİR HAVA DURUMU

Pazartesi Az Bulutlu 1°C 13°C

10 Şubat hava durumu! Bugün hava nasıl olacak? ile ilgili etiketler 10 Şubat Meteoroloji Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.