10 Nisan XRP neden yükseldi? Piyasa çakılıyor ama Ripple yükselişi durmuyor!

Kripto para yatırımcılarının şu sıralar gözü kulağı XRP'de. Yükselişi durmayan ve yatırımcısına adeta servet kazandıran Ripple neden yükseldi? 10 Nisan 2021 tarihi itibariyle Kripto para xrp'de son durum nedir?

Ripple neden yükseldi, XRP yükselişi devam edecek mi soruları merak ediliyor. Kripto para borsalarında işlem gören coinlerden belki de en kazançlı olanı şu sıralar XRP, yani ripple. Peki yükselişi devam edecek mi?

9 ve 10 Nisan 2021 tarihlerinde de yükselişine devam eden Ripple, yatırımcısına yüzde 40'lara varan artı kazanç sağladı. Peki xrp ripple neden yükseliyor?

RİPPLE NEDEN YÜKSELDİ?

Coinmarketcap'e göre kripto para birimi Ripple (XRP)% 30,7 oranında değer kazandı. Cryptocurrency verilerini takip etmek için kullanılan çevrimiçi platform, Ripple'ı 0.8018 $ 'a çıkararak, varlığı 35 milyar $' dan fazla olan piyasa değeri sıralamasında yedinci sıraya yerleştiriyor.Jetonun BitTorrent para birimindeki (BTT) fiyatı, son 24 saatte% 60 artarak 0,012 ABD Doları değerine ulaştı. BitCoin Portalına göre , artış, geçen hafta sonundan bu yana% 226 birikmiş olan devam eden yüksekliğin bir parçası.

Zirveye rağmen XRP, 4 Ocak 2018'de belirlenen 3.67 $ 'lık tarihi yüksek seviyenin hala altında.Ripple'daki artışa ne sebep oldu?Coin Telegraph'a göre, kripto para biriminin fiyatı , Ripple'ın Asya'nın en büyük uluslararası ödeme şirketlerinden biri olan Tranglo'da % 40 hissesini satın almasının ardından artışkaydetti .Ayrıca uzman web sitesine göre, XRP'nin değeri, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) Ripple ve yöneticilerine karşı bir dava açtığı Aralık 2020'de keskin bir şekilde düştü. O zamandan beri XRP'nin fiyatı yükseldi. Token, SEC davasından sonra meydana gelen tüm kayıplardan kurtuldu.

10 Nisan XRP neden yükseldi? Piyasa çakılıyor ama Ripple yükselişi durmuyor! ile ilgili etiketler Bitcoin xrp neden yükseldi 10 nisan ripple neden yükseldi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.