10 Mayıs Süper Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı mı? Süper Loto Sonuçları Belli Oldu mu?

Süper Loto çekiliş sonuçları için vatandaşların araştırmaları başladı. 10 Mayıs 2022 Süper Loto sonuçları açıklandı mı merakı da sürüyor. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan ve noter huzurunda yapılan Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Detaylar haberimizde...

Süper Loto sonuçları haberimizde. Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığında yapılan Süper Loto şans oyunu çekilişi talihlilerin yoğun ilgi gösterdiği oyuınların başında geliyor. Zengin olma hayaliyle kuponlarını dolduran vatandaşlar 10 Mayıs 2022 Salı akşamı saat 21:30'da yapılacak Süper Loto çekilişini merakla bekliyor.

Salı akşamları saat 21:30'da yapılan ve Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana gelen Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar da haberimizde olacak.

Vatandaşların Süper Loto sonuçlarını sorgulamak için millipiyangoonline.com adresine giriyorlar. Ancak biz de haberimizde Süper Loto sonuç sorgulama ekranına yer veriyor.

Sonuçlar henüz açıklanmadı. Çekilişin hemen ardından sonuçlar ve kazandıran numaralar haberimize olacak.

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

10 Mayıs Süper Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı mı? Süper Loto Sonuçları Belli Oldu mu? ile ilgili etiketler Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.